KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ

KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a sevgi seli ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

TOGAR'A SEVGİ SELİ VE TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın ziyaretine gelen Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi ailesi yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular.
Yeşilyurt Demir Çelik ailesine ziyaretleri için teşekkür eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ”Tekkeköy Belediyesi olarak bundan sonra her zaman sanayicilerinin yanında olacağız ve sanayicilerle barışık hareket edeceğiz. Sanayicilerin sorunlarına çözüm yolları üreterek ve yatırımcıları her konuda destekleyerek istihdam konusunda birlikte hareket ederek ilçemizde işsizliği önlemek için çalışmalar yapacağız. Tekkeköy'e ve Tekkeköy halkına değer katan bütün işletmelerin her zaman her konuda yanında olacağız” dedi.

MÜSİAD TOGAR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Malkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyaret esnasında konuşan Müsiad Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Malkoç “ Tekkeköy gibi yeni gelişmekte olan ilçeler yeteri kadar hizmet alamadığından gelişememiştir. Bundan sonraki süreçte Büyükşehir'in ve iktidarında katkılarıyla sizlerin Tekkeköy İlçesini Samsun'un parlayan yıldızı haline getireceğinize inancımız tamdır.” dedi.


Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Tekkeköy Belediyesi Temizlik işleri işçileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra işçilere seslenen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,” Tekkeköy Belediyesinde işini layıkı ile yapan hiçbir personeli yerinden etmeyeceğimiz gibi işine sahip çıkan işçimize de belediye olarak bizde sahip çıkacağız.”dedi. Tekkeköy Belediyesi temizlik işçilerinin de sorunlarını dinleyen Togar “ bizim belediyecilik anlayışımızda geçmişte yaşanan sorunların hiçbiri yaşanmayacaktır. Bu gün hepimiz için bir milattır. Hepimiz Tekkeköy halkına hizmet için buradayız. İlçemizin temizliği her şeyden önce gelmektedir. Atalarımızın dediği gibi “Aslan Yattığı Yerden Belli Olur”. Çalışmalarınızın her alanında bu atasözünü hatırlamanızı rica ediyorum. İşine sahip çıkan çalışan hiçbir personelimizin işiyle aşıyla oynamayacağız. Asılsız dedikodulara ve söylenenlere itibar etmeyiz. Sizler Tekkeköy'ün aynası olan caddelerimizi temiz tutarak buraya gelen misafirlerimize bu ilçenin yeni vizyonunu göstereceksiniz” dedi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.