Canik'ten Kutlu Doğum'a özel konser

Canik'ten Kutlu Doğum'a özel konser
Din görevlilerinden oluşan Canik Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu, Perşembe akşamı Canik Kültür Merkezi'nde Kutlu Doğum'a özel tasavvuf müziği örnekleri sunacak.

Başkan Osman Genç, Samsunluları konsere davet etti.
Canik Belediyesi tarafından Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun 1443. yılında Kutlu Doğum Haftası nedeniyle "Kutlu Doğum Özel Konseri" düzenlenecek. 17 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'da Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek özel konserde din görevlilerinden oluşan Canik Belediyesi Tasavvuf Müziği Korosu, Kutlu Doğum'a özel tasavvuf müziği örnekleri sunacak. Başkan Osman Genç, Samsunluları konsere davet etti.

'SIRADAN BİR DOĞUM DEĞİL'
Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun 1443. yıldönümünün heyecanının yaşandığını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hazreti Peygamberin alemlere rahmet olarak dünyamızı şereflendirdiği, insanlığı hakikatin ışığı ile aydınlattığı bir doğuşun yıldönümünü kutluyoruz. Evet… O, alemlere rahmet olarak gönderilmişti. Tüm dünyanın, tüm insanlığın, o rahmetten, bereketten ve o ışıktan istifade ettiği bir doğum, takdir edersiniz ki sıradan bir doğum değildir" dedi.

BAŞKAN GENÇ KONSERE DAVET ETTİ
"Biz, rahmetin varlıkların bütününü kuşattığı bir dünyanın, bir medeniyetin insanlarıyız" diyen Genç, "Bizim ruhumuzun rengi merhamettir. Bizim, acılarımızın şifası merhamettir. Bu medeniyet öyle bir medeniyettir ki komşusu aç iken, tok yatmayı elinin tersiyle iter. Nasıl ki o gün peygamberimiz dünyaya kardeşliği getirmişse, bugün de kardeşliğe ve barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdir. Düzenlediğimiz Kutlu Doğum Özel Konseri ile peygamberimizin doğumunun heyecanını birlikte yaşamak istedik. Tüm vatandaşlarımızı bu özel etkinliğimize davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.