"STK'lar En Büyük Yardımcılarımız Olacaktır"

"STK'lar En Büyük Yardımcılarımız Olacaktır"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği 8MÜSİAD)Başkanı Erkan Malkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Başkan Taşçı, MÜSİAD Yönetimini Ağırladı:

Bir süre önce Atakum belediye başkanlığı görevine başlayan İshak Taşçı sürecinin Atakum ve Atakumlular için çok hayırlı olacağına inandıklarını belirten MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç, " Sizler de bizler de hizmet için varız. Sorumluluklarımızın bilincinde, toplum yararına bir şeyler üretmek için çaba sarf ediyoruz. Biz her gittiğimiz başkanımız ve yöneticimizle olduğu gibi sizinle de kent ve içinde yaşayanlar adına bir fikir mutfağı oluşturmak,ortak akıl üretmek isteriz."diye konuştu.

Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediğini, onlarla birlikte çalışmaktan, kent ve Ülke yararına olacak ortak akıl üretmekten son derece memnuniyet duyacağını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " İlçemiz pek çok ilden daha büyük nüfus ve coğrafyaya sahiptir. Hedefimiz ve Atakumluların bizden beklentisi Atakum'un her yerine eşit hizmet götürmektir. Bunu hayata geçireceğimiz projelerle ve yapacağımız işlerle başaracağız. Bu başarıyı yakalarken, en büyük yardımcılarımız ve destekçilerimiz halkımız olacaktır. Ancak onlar kadar önemli bir diğer etken de STK'lar olacaktır. Sizin önerileri ve görüşleri doğrultusunda çalışmalarımızı daha hızlı ve kolay bir şekilde sürdüreceğimize,halka en yararlı olacak işleri ve tesisleri hayata geçireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.