BAŞKANLAR TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANLAR TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ
Sahil yolunda bulunan Samsunum-1 Gemisi'nde toplantı yapmak amacıyla bir araya gelen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş,...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları'nın katılımı ile kahvaltılı toplantıda buluşarak seçim değerlendirmesi yapıp sohbet ettiler.


30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından bugün Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız ile ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz diyerek bir konuşmasına başlayan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş "Toplantımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.


EMNİYETE VE BASINA TEŞEKKÜRLER

Köktaş "Aday adaylığı, aday belirleme, seçim süreci olmak üzere yaklaşık 5 aylık bir süreci geride bıraktık. Uzun ve yorucu bir maratonu 30 Mart akşamı itibariyle geride bırakarak, yeni hedeflere ve çalışmalara odaklanmaya başladık. Gerçekleşen bu süre içinde hamd olsun şehrimizde adli, yargı ve emniyet açısından önemli bir olay yaşanmadan seçimleri tamamlamanın huzuru ve mutluluğu içindeyiz. Buna katkı sağlayan tüm güvenlik görevlilerimize, emniyet mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında büyük emeği olan basın mensuplarına da teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

TEŞKİLAT MENSUPLARINA TEŞEKKÜRLER

Başkan Köktaş "Seçim süreci boyunca, araziyi karış karış dolaşan, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan, gecesini gündüzüne katarak çalışan, ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimlerine, belediye başkan aday adaylarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, Mahalle yönetimlerimize, sandık kurulu üyelerimize, sandık kurulu müşahitlerimize, teşkilatımızın bütün birimlerine göstermiş oldukları emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yine seçim süreci boyunca şahsımla birlikte, disiplini elden bırakmayan, ilçelerimizde yapılan çalışmaları koordine ederek problemleri çözen, koordinatörü olduğu bölgelerde teşkilatlara propaganda tekniklerini, seçim stratejileri ve benzeri çalışmalar üzerinde toplantılar gerçekleştirerek, yürütülen kampanyaya çok büyük katkılar veren, gecesini gündüzüne katan, en yakın mesai arkadaşlarım olan il yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

BAŞBAKANA SAHİP ÇIKTILAR TEŞEKKÜRLER

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş"Seçim süreci boyunca göstermiş oldukları performans, çalışma azimleri, AK Parti misyon ve vizyonuna uygun hareket ederek vatandaşa, seçmene, milletimize kendilerini tanıtan, projelerini yapacakları hizmetleri anlatan Belediye Başkan Adaylarımıza da teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise, yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesine, büyük Türkiye idealine, büyük Türkiye hedeflerine, kendi iradesine, kendi geleceğine, AK Parti'ye, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkan aziz milletimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

GENEL SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Genel seçimler hakkında da konuşan Köktaş "Tüm teşkilat kademeleri olarak, başından beri inandığımız ve başaracağız diye yola çıktığımız 30 Mart Yerel Seçimlerinin, hem Türkiye genelinde, hem de ilimizde büyük bir zafer olarak sonuçlanmasından dolayı son derece mutluyuz ve memnunuz. Bizim için sandıkların kapandığı, oyların sayılıp tasnif edildiği, Belediye Başkanlarımızın mazbatalarını alıp görevine başladığı gün seçim bitmiştir. O günden itibaren, tüm teşkilatlar olarak, aynı kararlılık ve azimle, yeni seçim çalışmaları olan, Cumhurbaşkanlığı seçimine ve Genel Seçime hız kesmeden, hemen başlamaktayız" dedi.


SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ
Köktaş "AK Parti olarak istişareye büyük önem veren bir partiyiz. Muntazam olarak belirli tarihler içinde yapacağımız, toplantılarımızla teşkilatlarımızın tüm kademeleri ile bir araya gelip, istişarelerimizi gerçekleştirip varsa eksikliklerimiz hemen onları gidereceğiz. Kazandığımız ilçelerde oylarımızı daha da artırmak için neler yapacağımızı bu toplantılarımızda masaya yatırarak, gerekli adımları atmak için çaba sarf edeceğiz. Bizler bu çalışmalarımızda diğer taraftan, seçim meydanlarında verilen taahhütlerin gerçekleştirilmesi için belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, bakanlarımızla yoğun çalışmanın içine gireceğiz ve bunların takipçisi olacağız " dedi.

GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ
Köktaş "Sayılı günler çabuk geçiyor, hesap günü gelmeden, biz vereceğimiz hesaplara hazırlıklı olacağız. İlimizde, İlçelerimizde yapılması gereken projelerin hayata geçirilmesi için tüm çabamızda mücadele edeceğiz. 2009 yılında kaybettiğimiz, 30 Mart 2014'te geri aldığımız ve bunun dışın da da hiçbir iktidar partisi tarafından yönetilmeyen ilçelerimizde alınan bu büyük başarıda hiç kuşkusuz ki milletimizin AK Belediyecilik anlayışını özlemesinden, istemesinden kaynaklanmaktadır. AK Parti belediyeciliği denince gerçekten, sadece bugün için değil, geleceğe yatırım yapan, farklılık yaratan bir belediyeciliğin ortaya çıktığını görmekteyiz." diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARINA ÖNERİ

Kazanan Belediye Başkanlarına teşekkür ederek önerilerde bulunan Köktaş "30 Mart yerel seçimlerinde büyük başarı gösteren belediye başkanlarımıza tekrardan hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Onlara çalışmalarında başarılar dilerken, şunu unutmamalarını istiyorum; Milletimiz sizleri belediye başkanlığına layık gördü. Sizlerde aziz milletimize yapacağınız, hizmetlerle layık olma gayreti içinde olacaksınız. Millete asla sırtınızı dönmeyeceksiniz. Teşkilatlarımız bizim omurgamızdır. Seçim meydanlarına çıktığınız da sizin yanınızda dim dik duran teşkilatlarımıza arkanızı dönmeyin. Yaptığınız hizmetleri kamuoyu ile paylaşan, onları tabana yayanın teşkilatlar olduğunu unutmayın. Dolayısıyla biz, birlikte yola çıktığımız, birlikte kazandığımız bu başarıyı, milletimizi ve teşkilatlarımızı kucaklayarak, hep birlikte beraber yürümeye gayret göstereceğiz" diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum