YILMAZ MAZBATASINI ALDI

YILMAZ MAZBATASINI ALDI
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Ziya Yılmaz mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Dursun Kaya Güleç'in elinden yeni adliye binasında aldı.



30 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yusuf Ziya Yılmaz mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklama da " Vatandaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız, sorumluluklarımızı biliyoruz, verdiğimiz sözlerimizi tutacağız" dedi.
DAHA FAZLA ÜRETECEĞİZ
Yılmaz" Sorumluluklarımızı biliyoruz, sözlerimizin hepsini tutacağız. Daha fazla çalışıp üretkenliğimizi artıracağız. Köylerinde yeni yasa ile Büyükşehire bağlanması sonucu coğrafyamızla beraber yükümüzde ağırlaştı. Yani İl Özel İdaresi denen bir kurum kapandı ve o kurumun sorumlulukları Büyükşehire bağlandı. Bu nedenle daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz mazbatısını aldıktan sonra Büyükşehir Belediye binasına geçerek tebrikleri kabul etti.
Başta AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe olmak üzere diğer İlçe Belediye Başkanları Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek tebrik ettiler. Sevgi GÜMÜŞLÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.