DERBİ'DAN GÜLEN YOK

DERBİ'DAN GÜLEN YOK
Son iki maçında sahadan beraberlikle ayrılarak ilk iki şansını mucizlere bırakan Samsunspor, Ordu deplasmanından da beraberlikle ayrılarak play-off hesaplarına başladı..

KOMŞUDA GÜLEN YOK 0-0
ORDUSPOR - SAMSUNSPOR:0-0
STAT: 19 Eylül
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Volkan Akçit, Deniz Turgut
ORDUSPOR: Ferhat Odabaşı, Ferhat Öztorun (Dk. 76 Ufukhan), Soro, Erkan, Selçuk (Dk. 61 Eren), Anıl, Ziya (Dk. 7 Canberk Dilaver), Subasic, Volkan, Landel, Salih
SAMSUNSPOR: Furkan, Cemil, Fatih, Erdem, Ekigho, Umar, Canberk Aydın (Dk. 31 Murat), Arif, Şaban, Adnan (Dk. 50 Turgay), Adilovic (Dk. 68 Musa)
SARI KARTLAR: Dk. 59 Volkan, Dk. 75 Ferhat Öztorun, Dk. 88 Anıl, Dk. 90 Ufukhan (Orduspor), Dk. 75 Cemil (Samsunspor)


İKİ TAKIMDA KONTOLLÜ BAŞLADI
Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Dakikalar 12'yi gösterdiğinde sol kanattan yapılan orta'da genç kaleci Furkan hava topunda meşin yuvarlağı elinden kaçırdı ve boşta kalan topa Bakary Soro etkisiz bir vuruş yaptı top farklı şekilde auta çıktı. Maçın 24. dakikasında Sağ kanattan gelişen atakta Umar'ın vuruşu az farkla dışar çıktı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Salih'in vuruşunu Fatih çizgiden çıkardı. İlk yarının son anlarından Kırmızı beyazlılar rakip kalede etkili olmaya çalışsada taraflar soyunma odasın 0-0'lık eşitlikle girdi.


NET GOLLER KAÇTI
Maçın ikinci yarısına Samsunspor hızlı başladı. 50 dakikada sol kanattan gelişen atata Ekigho'nun şutu kaleci Ferhat'dan dönen topda Arif bom boş pozisyonda topu dışarı attı. Kırmızı beyazlılar bu atakta net gol pozisyondan yararlanamadı. Bu atağın hemen ardından Ekigho bu kez sol kanattan topu taşıdı. Nijeryalı futbolcunun ceza sahası içine gönderdiği ara pasına üç Samsunspor'lu futbolcu topa dokunamadı ve inanılmaz bir gol kaçtı. Kırmızı beyazlılar karşılaşmanın son dakikalarında net gol pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

SAMSUNSPOR FIRSAT TEPTİ
Kırmızı beyazlılar bu beraberlikle puanını 59'a yükselterek play-off hattındaki en yakın rakibi ile arasındaki fark 6'ya indi. Samsunspor, Ankaraspor ve Balıkesirspor'un puan kaybettiği hafta'da ayağına kadar gelen fırsatı bir kez daha değerlendiremedi. Öte yandan Canberk ve Adnan sakatlanarak karşılaşmayı yarıda bıraktılar. Her iki futbolcunun sağlık durumu ise yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.