Bafra TSO Başkanı Göksel Başar AB konferansına katıldı

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar AB konferansına katıldı
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Odalar Birliği (EUROCHAMBRES) Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile ...

TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar'ın da içinde bulunduğu bir heyet, Brüksel'de düzenlenen konferans ve toplantılara katıldı.

Başar yaptığı açıklamada, "Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu binasında düzenlenen Körfez İşbirliği Konseyi ve Avrupa Birliği arasında Ticaret ve Yatırım Fırsatları konulu toplantıda, AB-Türkiye İlişkileri Konferansında ve çeşitli etkinliklerde yer aldım. Bu Bafra ve Bölgesi için ayrı bir gururdur. AB- Türkiye İlişkileri: Avrupa İş Dünyası'nın Perspektifleri konulu konferansın açılış konuşmalarını Eurochambers Başkan Yardımcısı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yaptı. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun da konuşma yaptığı konferansta, Eurochambers Dış İlişkiler direktörü Dirk Vantyghem ile TOBB AB Daire Başkanı Mustafa Bayburtlu tarafından 'Türkiye'de AB Üyeliği için Şirketlerin Hazırlıkları ve AB – Türkiye ilişkileri: Avrupa İş Dünyasının Perspektifleri' konulu sunumlar yapıldı. AB-Türkiye Odalar Forumu (ETCF-2) tarafından Türkiye'de 3700, AB'de 1700 firmayla yapılan anketin sonuçları konferansta açıklandı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.