“ Yatırımlarla İlkadım’ın kimliği değişecek”

“ Yatırımlarla İlkadım’ın kimliği değişecek”
Bir önceki dönemden kalan 'protokol belediye başkanı' görüntüsünü yok edeceklerini söyleyen Başkan Erdoğan Tok, İlkadım için koşan, ter döken, girişimci, yatırımları ilçesine çeken uyumlu bir belediye başkanı imajını yeniden sağlayacağını ifade etti.

Erdoğan Tok;


“Protokol değil, terleyen belediye başkanı olacak”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yenidoğan Mahallesi Kireç Tepe Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Parkında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yenidoğan Mahalle Muhtarı Ali Bulut, İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, SAMGÜDEF(Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu) Başkan Yardımcısı Gümüşhane Mustafa Kul ve mahalle sakinlerinin olduğu kahvaltıda Başkan Erdoğan Tok, Bu tür kahvaltı buluşmalarını aile buluşmaları olarak gördüğünü kaydetti. Park ile ilgili talepleri dinleyen Başkan Tok, Park ile ilgili genel sorunları dikkate alarak en kısa zaman çözeceklerini belirtti.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”
Vatandaşların görüş ve önerilerini alan Başkan Erdoğan Tok, hızlı bir çalışma dönemi içersine girdiklerini, halkın sesine kulak veren yönetim anlayışını benimsediklerini söyledi.
30 Mart yerel seçimlerini geride bıraktıklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ayrımcılığa son vererek, kendisine oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olarak geleceğe baktıklarını ifade etti. Halkın tercihini uyum ve istikrardan yana kullandığını belirten Başkan Erdoğan Tok, Hükümet desteğini arkamıza alarak , Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu ve koordineli çalışarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedefine İlkadım İlçemizi hazırlayacağız. Gençlik Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Hanımlar Kültür Merkezi, Bayanlara Özel Yüzme Havuzu, Semt Spor Merkezleri ve Belediye Hizmet Binası gibi projelerimizin arazi çalışmalarının alt yapısını hazırladık. Çalışmalarımıza start verdik. Projelerimizi inşa edeceğimiz arazilerle ilgili tespitlerimiz sürüyor. ” dedi.

“PROTOKOL DEĞİL, KOŞTURAN BELEDİYE BAŞKANI”
Teşekkür ziyaretlerinin yoğun olduğunu söyleyen Başkan Tok, İlkadım'da protokol belediye başkanı imajını yıkarak koşturan ve terleyen belediye başkanı imajını tesis edeceğini kaydetti.
İlerleyen günlerde Ankara'ya giderek bakanlıklarla bir dizi görüşme yapacağını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Halkımıza verdiğimiz sözleri bir an önce yerine getirmenin gayreti içersindeyiz. Hükümet desteğini arkamıza alarak, Samsun Büyükşehir Belediyemizle birlikte uyumlu bir şekilde ilçemizi geleceğe taşıyacak önemli projelerimizi hayata geçireceğiz. Gayemiz, hizmetten mahrum kalmış, hizmete susamış İlkadım İlçemizi sosyal, kültürel, fiziki ve mimarı çalışmalarımızla taçlandırmak. Protokol bir belediye başkanı değil, halkı için koşturan, terleyen, yatırımları ilçesine çekmeye çalışan girişimci bir belediye başkanı olmak için çalışıyoruz. Plan ve projelerimiz hazır. Biz, içimizdeki hizmet sevdasını tecrübe ve birikimlerimizi İlkadım ilçemize aktaracağız. İlkadım Belediyesinde ikinci dönem belediye başkanlığımız, bizim ustalık dönemimiz olacaktır.” dedi.

Başkan Tok, daha sonra Kireçtepe Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Parkını gezerek bir dizi incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum