SEMA CENGİZ‘DE “OKUL TANITIM “ GÜNLERİ

SEMA CENGİZ‘DE “OKUL TANITIM “ GÜNLERİ
Samsun'un İlkadım İlçesindeki Sema Cengiz Büberci Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde Geleneksel Okul Tanıtım Günlerinin 4.sü muhteşem bir açılış programı ile başladı.

EMEĞİ GECENLERE TEŞEKKÜR
Programda konuşma yapan Okul Müdürü Seher Kulein, tanıtım etkinliklerinin öğrenci ve velilere ışık tuttuğunu, yol gösterdiğini söyledi.Müdür Kulein, “Emeği geçen öğretmen, öğrenci veli ve katılımcılara ve de bu güzel salonumuzu bize yeniden kazandıran ve aramızda bulunamayan hayırsever Sema Büberci Hanımefendiye sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

KATILIM YÜKSEK İDİ
Program anaokulu öğrencileri müzik kulübü, halk oyunları gösterileri, sergi, defile ve kokteyl ile son buldu. Lise 1'nci sınıfta olup önümüzdeki yıl okul ve alan seçecek olan öğrencilere ve velilerine alan seçmede yardımcı olmak amacıyla düzenlenen “Okul Tanıtım Günleri” açılış programına İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun değerli eşleri Nesrin Narinoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Yüksel, daire amirleri ve veliler katıldı. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.