UFKA YOLCULUK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

UFKA YOLCULUK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ
Türkiye genelinde Kuran'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ile Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü işbirliğiyle yapılan “Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması” nın sonucunda Samsun'da dereceye girenler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı

DERECEYE GİREN 15 KUR'AN BÜLBÜLÜ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Ülke genelinde düzenlenen “Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması'nın” Samsun Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleşen ödül töreni Kuran'ı Kerim Tilavetiyle başladı. Osmangazi İmam Hatip Okulunda ilahi korosunun Tasavvuf Musikisi'nin geceye renk kattığı dinleti, katılımcılardan büyük alkış topladı.

TÜRKİYE'DE EŞ ZAMANLI SINAV YAPILDI
Samsun Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün, Kur'an'ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ve Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile düzenlediği, 61 ülkeden ve Türkiye'den 176 bin kişinin başvurduğu Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması Sınavı, tüm Türkiye'de ve Samsun'da aynı anda gerçekleştirildi. Samsundan 4126 kişinin başvuru yaptığı yarışma, 300 salon başkanı gözetiminde Samsun merkez ve İlçelerindeki okullar ve cezaevinde eş zamanlı bir şekilde başarı ile tamamlandı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Daha sonra Samsun İl Müftülüğü Konferans Salonunda yapılan yarışmanın ödül gecesine dereceye giren 15 kişiye çeşitli kategorilerde ödülleri verildi. Laptop, IPad, telefon ve kitap setinin hediye edildiği ödül gecesinde konuşan Yıldız Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü İrfan Şahin, “Çocuklarınızı en önemli yatırım aracı olarak görün. Onları en mükemmel şekilde eğitilmeleri için uğraşın” ilkesi doğrultusunda Samsundaki “İzcilik” çalışmalarına önem veriyoruz. Çocuklarımızı kendi yaşadığımız çağa göre değil, onların yaşayacağı çağa uygun yetiştirmek için programlar düzenliyoruz.

ŞAHİN: “FARKINDALIK OLUŞTURMALIYIZ”
Dünya gidişatını iyi yöne çevirmek için sağduyulu insanlarda farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Şahin, “ Kendinizi genç ya da ihtiyar, kadın ve erkek ayırımı yapmadan, suni mazeretler üretmeden her gün, her an eğitin ve sürekli geliştirin” parolasının hâkim olması için çalışmalarının devam ettiğini, bunlardan birinin de Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışması olduğunu, Yüce Rabbimizin sözlerinin, önce kendimize sonra diğer insanlara hitap ettiğini ve Dünya gidişatını iyi yöne çevirmek için sağduyulu insanlarda farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi.

SPONSOR VE KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR
Ödül gecesine katılanlara teşekkür eden İrfan Şahin başta sponsorlar olmak üzere geceye katkılarından dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a, Samsun İl Müftülüğüne ve İl Müftüsü Yrd.Doç.Dr. Hayrettin Öztürk'e, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine şükranlarını ifade etti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.