SUÇLU KİM ?

SUÇLU KİM ?
Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz, İlkadım İlçe teşkilatının istifa etmesinin ardından teşkilat mensuplarına teşekkür etmesi kamuoyunu şaşırttı.

OYLAR DÜŞTÜĞÜ İÇİN Mİ?
Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz istifa eden İlkadım İlçe teşkilatına teşekkür ederken bu olay kamuoyunda "2009 yerel seçimlerine göre CHP'nin İlkadım da ki oylarının düşmesi sebebi ile mi teşekkür etti " şeklinde yorumlandı.

KİM TAKDİR ETTİ?
Vedat Yılmaz "30 yıldır CHP'nin sade üyeliğinden İl Başkanlığına kadar her kademesinde sorumluluk aldım ve görev yaptım. İlkadım'ın seçim kampanyasından hala takdirle bahsediliyor" dedi. Kamuoyunda ise Yılmaz'ın bu kampanyasını kimin takdir ettiği bilinmiyor.


VATANDAŞLAR MI SUÇLU?
"İlkadım'da başka partinin adayına oy veren 30 bin civarındaki CHP'li en azından bu insanların emeğine saygı göstermeliydiler" diyen CHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Vedat Yılmaz vatandaşları suçlarken, Yılmaz'a ilkadım seçmeninin inanmadığını DENGE Gazetesi olarak kamuoyuna duyurmuştuk.

İNTİHAR EDERİM
Yılmaz maddi sıkıntılar çektiklerini söylerken kamuoyunda Vedat Yılmaz'ı AK Parti mi destekliyor iddiaları yer almıştı. Duruşehir konutlarından sonra iflas ederek Atakum Belediyesinde maaşlı işe başlayan Vedat Yılmaz seçim kaynağını açıklamak yerine topu taça atarak "ispatlanırsa intihar ederim" demişti. Adem ÇİÇEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum