Milletimizle gurur duyuyoruz

Milletimizle gurur duyuyoruz
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Paralelci ve ihanetçilere sandıkta ders veren vatandaşlara teşekkür ederek, "Milletimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Canik'te AK Parti İlçe Teşkilatı, Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları, Mahalle Temsilcileri Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekli eğlencede seçim stresi attı. Başkan Osman Genç, eşi Nimet Genç ve AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu'nun da katıldığı organizasyonda partililer önce yemek yedi, sonra doyasıya eğlendi. Başkan Osman Genç, seçim süresince özverili çalışmalarından dolayı partililere teşekkür etti.

HOCAOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR
Programın açış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Av. Yılmaz Hocaoğlu, partililere teşekkür ederek, "Biz Belediye Başkanımız Osman Genç ile gurur duyuyoruz. 10 yıldır Belediye Başkanlığı yapmasına rağmen oylarını daha da artırmıştır. İlçemizde yapılan hizmetleri gören vatandaşlarımız Canik'te bir kez daha AK Parti Belediyeciliğinin devam etmesini istediklerini sandıkta göstermiştir. Bu manada vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

'DERSLERİNİ SANDIKTA ALDILAR'
Zorlu bir seçimi geride bıraktıklarını vurgulayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, "Canik ve Türkiye'nin geleceği için son derece önemli olan 30 Mart Yerel Seçimleri'nde milletimiz bir kez daha dik durarak paralelcilere ve ihanetçilere gereken dersi sandıkta vermiştir. Seçim boyunca özverili bir şekilde çalışan, partimizin oylarının artmasına katkı sağlayan tüm partili arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milletimizle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

'BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ'
Seçim sonrası da gezdiklerine dikkat çeken Genç, "Halkımızdan aldığımız güçle bu dönemde de durmadan ilçemiz ve şehrimiz için çalışacağız. Halkımıza verdiğimiz sözlerimizi asla unutmuyoruz. Seçimin hemen ardından köylerimizi, mahallelerimizi geziyoruz. Vatandaşlarımız, 'seçimden sonra sizleri bir daha göreceğimizi sanmıyorduk' diyerek şaşkınlıklarını ifade ediyor. Ancak biz böyleyiz, her zaman halkımızla birlikteyiz. Mahallelerdeki, köylerdeki insanlarımızı dinliyoruz. Çünkü biz bir ekibiz ve ilçemizi de birlikte geleceğe taşıyacağız" diye konuştu.

STRES ATTILAR
Konuşmaların ardından seçimde emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgeleri verildi. Programın sonunda partililer çalan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Başkan Osman Genç de, eğlenen partililere eşlik ederek oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.