Canik 55 Kebap Açıldı

Canik 55 Kebap Açıldı
Şehzadeler Tribün lideri Hikmet Şimşek ve Resul Kanca ile Ömer Samancı'nın ortaklaşa açtığı Canik 55 Kebap salonu görkemli bir açılışla hizmete sunuldu.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ
Şehzadeler Taraftarlar Derneği lideri Hikmet Şimşek'in ortağı olduğu Canik 55 Kebap restorantı görkemli bir açılışla hizmete sunuldu. Açılışa Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Eski Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferhat Günaydın, İl Emniyet müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürü Musa Bozkurt, GSİM Müdürü Güven Özyurt, TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven, Van Et Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çepni, Tff Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunspor Başkanı Emin Kar ve Futbolcular Adnan Güngör, Canberk Aydın, Furkan ve Şirinler Grubu Tribün lideri Mehmet Soykan, taraftar guruplarının temsilci ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

KEBAPLAR CANİK 55'DEN
Açılışta konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,"Kırmızı Beyazlı renklere gönül vermiş kardeşlerimizin ticari hayatta olması bizleri mutlu ediyor. Allahtan bol kazançlar diliyorum" diye konuştu. İşyeri sahiplerinden Hikmet Şimşek ise,"Açılışımıza katılarak bizi onurlandıran belediye başkanımıza, kulüp
başkanımıza, futbolcularımıza, bürokratlarınıza, tAraftar gruplarının liderlerine ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. Açılışta mekanın leziz kebapları bol bol Samsunspor konuşularak afiyetle yenildi.

FUTBOLCULAR MANĞAL BAŞINDA
Öte yandan açıış sonrası Kırmızı beyazlı futbolcular Canberk Aydın ve Furkan Köse manğalın başına geçerek kebapları çevirmeleri keyifli anlara neden oldu. Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör ise Kırmızı beyazlı taraftalrarla bol bol hatıra fotoğrafı çekindi. Canik 55 kebap'ın iç ve dış görünümündeki Kırmızı beyazlı renkerde gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.