TİAD'dan Belediye Başkanı Kul’a ziyaret

TİAD'dan Belediye Başkanı Kul’a ziyaret
Terme İşadamları Derneği (TİAD) üyeleri, Terme Belediye Başkanlığı'na seçilen Şenol Kul'u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Kul, "İşadamlarının yeni Terme vizyonunda önemli katkıları olacak." dedi.

TİAD Başkanı Muharrem Çelik ve dernek üyeleri Başkan Kul'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kul, "Halka Hizmet, Hakka Hizmet" düsturu ile Terme için kutsal bir hizmet yolculuğuna başladıklarını ve Terme için projeler üreterek kalıcı eserler bırakmak için çalışacaklarını bu çalışmalarında önemli sivil toplum kuruluşları ile işadamlarının önerilerine ve desteğine ihtiyacımız olacak." dedi.

Seçimlerin demokratik bir ortamda geçtiğini ifade eden TİAD Başkanı Muharrem Çelik, "Biz Terme İşadamları Derneği olarak, her zaman, huzur, güven ve pozitif istikrardan yana olduğumuzu ifade ettik. Seçim sonuçlarının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor Terme de Belediye Başkanı olarak görevinizde başarılı olacağınıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Kul, "Mazbatamızı alır almaz görevimize başladık. Terme işadamları derneğinin ziyaretinden çok mutlu oldum. Sizleri her zaman yanımda görmek isterim. Bu şehri hep birlikte el ele vererek kalkındıracağız. Önceki yönetimden yarım kalmış olan projeleri tamamlamak, kendi projelerimizi de biran evvel hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda bürokrasi, siyasi, halkımız ve sivil insiyatif temsilcilerinin görüşlerine de elbette ki başvuracağız. Bu konuda TİAD ın bize önemli katkılarda bulunacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.