"ATAKUM'A ÇARŞI CADDELER KAZANDIRACAĞIM"

"ATAKUM'A ÇARŞI CADDELER KAZANDIRACAĞIM"
Samsun'da faaliyet gösteren ve 3 bin üyesi bulunan Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç ve beraberindeki esnaf, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundular.

BAŞKAN TAŞÇI, YAB-PA ESNAFINI AĞIRLADI:


Derneklerinin hem üye sayısı bakımından hem de türü bakımından Karadeniz'de tek olduğunu belirten Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay İnanç,"1990'lı yılların başlarında kurulan derneğimiz üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak bugünlere kadar geldi. Bizimle birlikte diğer illerde kurulan yabancılar pazarlarının hepsi kapandı. Sizin çarşı projenizi çok beğeniyoruz. Dernek olarak buna katkı vermek,bu projenin içinde yer almak isteriz" dedi.

Seçimler öncesinde Atakumlulara, çarşı caddelei oluşturulması konusunda söz verdiğini, bunu mutlaka gerçekleştireceğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İnsanlarımız bugün hala çarşıya gidiyorum diyerek Samsun'a gidiyorlar.Bu hem zaman hem maddi kayba yol açmaktadır ve ben bunu önlemek istiyorum. Esnafımızın kalkınması, halkımızın rahatlıkla kendi bölgelerinde, ihtiyaçlarını görebilmeleri amacıyla iki noktada "Çarşı Caddeleri" oluşturacağım. Bunun için zamanı geldiğinde sizinle de fikir alışverişinde bulunuruz. " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.