Herkesin başkanıyım

Herkesin başkanıyım
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ben herkesin belediye başkanıyım. 10 yıldan beri böyle yapıyorum.

Farklı partiden diye kimseye hizmet götürmemezlik yapmadık. Kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık. Bundan sonra da böyle olacak" dedi
Başkan Osman Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleriyle Seyfinaz Hatun Camii'nde düzenlenen teşekkür kahvaltısında biraraya geldi. Eşi Nimet Genç, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin de katıldığı kahvaltıda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Genç, mahalle sakinlerini de dinledi. Vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Genç, Canik halkının 30 mart Yerel Seçimleri'nde farkını hissettirdiğini belirterek, AK Parti ve kendilerine büyük destek verdiğini söyledi.

'HERKESİ KUCAKLIYORUZ'
Seçimlerin geride kaldığını ifade eden Genç, "Ben herkesin belediye başkanıyım. Osman Genç olarak 10 yıldan beri böyle yaptım. Kimseye farklı partidensin diye hizmet götürmemezlik yapmadık. Kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık. Bundan sonra da böyle olacak. Canik'te asıl büyük sorunları çözdük, sistemimizi de oturttuk. Artık herşemiz var. Söz verdiklerimizi yapacağız. Yapmak bizim için problem değil. Canik diğer merkez ilçelerden belki de 50 -70 yıl gerideydi, şimdi hepsinin önüne geçti. İnşallah Canik'teki gelişimi sürdüreceğiz" dedi.

'SORUNU MİLLET ÇÖZDÜ'
Geride kalan 30 Mart seçimlerinin farklı bir seçim olduğuna işaret eden Genç, "Bu yerel seçim milli bir seçim oldu. Siyasi tarihimize baktığımızda ne zaman bir sorun olsa o sorunu milletimiz çözmüştür. Bakın faizler düştü, memlekette huzur ve mutluluk konuşulmaya başlandı. Milletimizden Allah razı olsun. Halkımız ülkeyi kaosa değil, istikrara kavuşturmuştur. Türkiye artık 2023'e daha rahat bakmaktadır. Türkiye'nin önü açılmıştır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.