“ Halka diyet borcum var”

“ Halka diyet borcum var”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kimseye diyet borcunun bulunmadığını, kendisine teveccüh göstererek belediye başkanlığı emanetini teslim eden halka, 'hizmet etme' borcunun bulunduğunu ifade etti.

Yeni kadrosunu oluşturan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Gazi Hizmet Binası Meclis Salonunda bir araya geldi.

SAYGI VE SEVGİ ORTAMINI TESİS EDECEĞİZ

Seçimler öncesi sıklıkla dile getirdiği 'halkın belediyesi' imajını İlkadım Belediyesine yeniden kazandıracaklarını belirten Başkan Erdoğan Tok, Ayrımcılığa son vererek herkesimi kucaklayan bir anlayışla ileriye bakacaklarını kaydetti. İlkadım Belediyesi'nde saygı ve sevgi ortamını oluşturarak 'aile' kavramını yeniden tesisi edeceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, aidiyet duygusuna vurgu yaparak, belediyede kaybolan birlik ve beraberlik ortamını tekrar sağlayacaklarını ifade etti. Kenti hizmetle kuşatan, gönülleri muhabbetle kucaklayan bir anlayışa sahip olduğunu dile getiren Tok, “ İlkadım'ı geleceğe taşıyacak projelerle hem insana, hem de kentimize sahip çıkacağız” dedi.

YATIRIMIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Uzun soluklu bir maraton içersine girdiklerini, halka verdikleri sözleri bir an önce yerine getirmeyi arzu ettiklerini kaydeden Tok, İlkadım'ın geçen beş yıl içersinde gereken hizmeti alamadığına dikkat çekti. Hükümet desteğini arkasına alarak birçok yatırımı İlkadım'a kazandırmayı arzu ettiklerini belirten Başkan Erdoğan Tok, Yatırımım önünü açacaklarını ifade etti.

GİRIŞİMCİ BELEDİYECİLİK

Girişimci belediyecilik kimliğiyle Ilkadım'ı hizmetle kuşatacaklarını anlatan Başkan Erdoğan Tok,, “ Bakanlıklarla gerekli diyalogları kurarak hükümet yatırımlarını ilçemize kazandıracağız. Halkımıza söz verdiğimiz Gençlik Merkezi, Semt Spor Merkezleri, Hanımlar Yaşam Kültür Merkezi gibi birçok projeye start vermeyi düşünüyoruz. Enerjimiz ve heyecanımız yerinde. Çalışma azmimiz had safhada. Halkımızın hizmetkarı ve ilçemizin aşığı olarak İlkadım'ı vizyon katmaya ant içtik. Halkımız biz bir emanet verdi. Bu emaneti koruyarak ilçemizi vizyoner projelerle geleceğe taşıyacağız” dedi.

Meclis toplantısı sonunda Başkan Yardımcısı kadrosunda bulunan Mehmet Dikici, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına atanması dolayısıyla eski görev yeri olan İlkadım Belediyesindeki mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum