BAŞARI EKİP İŞİDİR

BAŞARI EKİP İŞİDİR
Mahalli seçimler sonrası halkın nezdinde güven tazeleyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Bu başarı sadece benim değil, bizlerle ortak hareket edenlerin başarısıdır. “dedi.

İkinci kez 19 Mayıs Belediye Başkanlığına seçilen Osman Topaloğlu, 19 Mayıs Ak Parti İlçe Gençlik Kollarının tebriklerini kabul etti.
Mahalli seçimlerdeki başarısından dolayı yoğun tebrik ziyaretleri alan Topaloğlu bu başarının sadece kendisinin değil seçim sürecinde gece gündüz çalışan tüm teşkilat yöneticilerinde olduğunu söyledi.
Ekip çalışmasına önem verdiklerini ve bu nedenle başarılı olduklarını kaydeden Osman Topaloğlu, “Mahalli seçimler sonrası halkın nezdinde güven tazeledik. Bu anlamda teşkilatımızın ve bizlere güvenerek gecesini gündüzüne katanların başarısı çok yüksektir. Özellikle gençlik kollarımızın bu başarıdaki emeği tartışılamaz. Bize güvenip, bizimle yola çıkan ve bu yolda bizi her zaman destekleyen, emek veren gençlerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Gençlik kollarımıza ziyaretlerinden dolayı hemde her zaman yanımızda olarak bize güvenip, inandıkları için tekrar teşekkür ederim.
Yeni dönemde hep birlikte el ele vererek yeni projelere imza atacağız “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.