Samsunlu mobilyacılar, Milano’da

Samsunlu mobilyacılar, Milano’da
Samsun TSO, Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi programı kapsamında yürütülmekte olan “Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Arttırılması” projesi çerçevesinde, dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan “Salone Del Mob




Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Bülbüloğlu'nun başkanlık yaptığı heyette ayrıca, Meclis üyeleri Muzaffer Öztel, Erkan Malkoç ve Özgür Uyanık, Samsun TSO Dış İlişkiler Uzmanı Fatih Saraç ile mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar yer aldı. 24 kişiden oluşan heyet, 9-13 Nisan tarihleri arasında İtalya'nın Milano kentine düzenlenecek gezide, fuara katılımın yanısıra işadamlarıyla da ikili iş görüşmelerinde bulunacak. Türkiye Cumhuriyeti Milano Ticaret Ataşeliğini de ziyaret edecek olan heyet, fuar kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerede katılma fırsatı bulacak.
Mobilya sektörünün güçlü bir sektör haline gelerek, bu anlamda uluslararası arenadaki rakipleriyle rekabet edebilecek duruma gelmesini istediklerini ifade eden TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Sektörün sorun ve ihtiyaçlarına cevap vermek için çaba harcıyoruz. Biz mobilya sektörüne inanıyoruz ve sektörün ihracatının artırılması anlamında, firmalarının geliştirilmesi anlamında da sektörüme gereken desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Bu anlamda İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen fuarı çok önemsiyorum. Sektör temsilcilerimiz dünyanın en önemli mobilya fuarından biri olan fuarda teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeimkanı bulacak. Arkadaşlarımızın ufuklarının gelişmesi açısından bu fuarın katkısının büyük olacağı inancındayım. Ayrıca, bu etkinlik sayesinde sektörle ilgili ikili görüşmeleri de yapılacak” diye konuştu.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.