3'ÜNCÜ KÖPRÜ İNŞAATINDA ÖLEN BALTAOĞLU SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLDİ

3'ÜNCÜ KÖPRÜ İNŞAATINDA ÖLEN BALTAOĞLU SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLDİ
İSTANBUL'da yapımı devam eden 3'üncü köprünün Reşadiye-Çamlık bağlantı yolu üzerindeki bölümünde çalışırken beton kalıpların çökmesi sonucu hayatını kaybeden...

46 yaşındaki Kahraman Baltaoğlu, memleketi Samsun'da toprağa verildi. İnşaatta 19 yaşındaki oğlu Mustafa ile birlikte çalışan Kahraman Baltaoğlu'nun 2 gün önce işbaşı yaptığı belirtildi.

İstanbul'da yapımı devam eden 3'üncü köprünün inşaatında çalışırken beton kalıpların çökmesi sonucu hayatını kaybeden evli ve 3 çocuk babası Kahraman Baltaoğlu'nun cenaze töreni, bugün Samsun'un Çarşamba İlçesi'ne bağlı Yalı Mahallesi'nde gerçekleşti. İstanbul'dan dün gece getirilen cenaze ilk olarak Yalı Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından cenaze Çınarlık Merkez Camii'ne götürüldü. Babası ile birlikte aynı inşaatta çalışan Mustafa Baltaoğlu, ağabeyi 20 yaşındaki Kadir Baltaoğlu ile birlikte cenazenin başından bir an olsun ayrılmadı. Güçlükle ayakta duran iki kardeş taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Baltaoğlu'nun çok sayıda yakını ve akrabaları katıldı. Kahraman Baltaoğlu'nun kardeşi Yusuf Baltaoğlu, "Ne söyleyelim, ne yapalım. 2 gün önce işe başladı, Cuma günü kaza geçirdi. Oğlu ile birlikte çalışıyordu" dedi. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kahraman Baltaoğlu, Çınarlık Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.