ŞİMDİ RÖVANŞ ZAMANI !

ŞİMDİ RÖVANŞ ZAMANI !
İlk ikide yer alarak taraftarlarına şampiyonluk armağan etmek isteyen Samsunspor bugün saha ve seyircisi önünde Mersin İdman Yurdu ile kritik bir maça çıkıyor.

Ptt 1.liginde Samsunspor sahasında Mersin İdmanyurdunu konuk ediyor. Kırmızı beyazlılar bu karşlamadan galibiyetle ayrılarak önümüzdeki hafta oynayacağı Orduspor karşılaşmasına moralli çıkmak ve ilk iki inadını sürdürmek istiyor. Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi nefsler tutuldu. Kırmızı beyazlı taraftarların bu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


SAMSUNSPOR'DA NEFESLER TUTULDU
Samsunspor ligin güçlü ekiplerinden Mersin İdmanyudunu konuk ediyor. Ankaraspor'un puan kaybettiği hafta ilk iki adına kritik bir maça sahne olacak karşılaşma önesi Kırmızı beyazlı camiada nefesler tutuldu. Samsun 19 Mayıs stadyumunda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Öte yandan konuk ekip Mersin İdmanyurdunda Mitroviç ve Ali Tandoğan kart cezalısı, Efe, Murat Ceylan,Nduka ve Eren Tozlu sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayacak.

KALPAR TAKIMINA GÜVENİYOR
Ligdeki kader maçını sahalarında onayacakları için bir adım önde olduklarını belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Hüseyin Kalpar,"Sahamızda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçını kayıpsız kapatarak ilk iki inadımızı sürdüreceğiz. Taraftarımızında desteğini arkamıza alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Benim futbolcularıma olan güvenim sonsuz. Umarım 90 dakika sonunda gülen taraf biz oluruz ve Samsunspor'u hakettiği yerlere taşırız" şeklinde konuştu. Niyazi ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum