"MERSİN MAÇI KADERİMİZİ BELİRLEYECEK"

"MERSİN MAÇI KADERİMİZİ BELİRLEYECEK"
Samsbunspor'un Başkanı Emin Kar, pazartesi günü oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının ligdeki hedeflerini belirleyeceğini söyledi.

BÜYÜK ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK
Ankaraspor'un oynamadığı, Orduspor'un da puan kaybı yaşadığı haftayı galibiyetle kapatamadıkları için üzgün olduklarını belirten Başkan Emin Kar, "Kazanabileceğimiz Adanapor maçını beraberlikle tamamladık. 2 atağımızda top direkten döndü. Bu bizim için büyük şanssızlıktı" dedi. Artık tüm dikkatlerini pazartesi günü oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçına çevirdiklerini vurgulayan Başkan Emin Kar, şöyle devam etti:

MERSİN MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
"Bu karşılaşmadan alacağımız sonuç bizim için çok önemli. Biz kazanır ve üst sıralardaki rakiplerimiz de puan kaybı yaşarsa ilk 2 şansımız artar. Ancak puan kaybı yaşamamız halinde kalan 4 haftada hedefimiz play off olur. Ben oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ederek zirve yolunda önemli bir engeli daha geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum."


BAŞKAN KAR'DAN TARAFTARA ÇAĞRI
Kırmızı beyazlı taraftalrada çağrıda bulunan Samsunspor Başkanı Emin Kar,"Pazartesi günü oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçında taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Onlarında desteğini arkamıza alarak bu maçı kazanmak ve bu engelide eksiksiz aşmak istiyoruz. Her zaman belirttiğim gibi Samsunspor taraftarının gücüyle hedefe ulaşacak" şeklinde konuştu. Niyazi ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.