DİREKTEN DÖNDÜK 1 - 1

DİREKTEN DÖNDÜK 1 - 1
Kırmızı beyazlılar mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Adanaspor karşılaşmasında direkleri geçemedi ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

Ptt 1.ligde Samsunspor deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. Kırmızı beyazlıların özellikle ikinci yarı net pozisyonlara girdiği mücadelede direkler gole izin vermedi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Samsunspor bu sonuçla ilk iki iddeası zora sokarken Adanspor ise alt sıralardan kurtulamadı ve kendini ateş hattına attı.

HAKEM KARARLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI
Karşılaşma her iki takımda kontrollü başladı. Karşılaşmada dakikalar 12'yi gösterdiğinde sol kanattan gelişen Adanaspor atağında Tiego'nun ortasında top genç kaleci Furkan'da kaldı. Maçın 13. dakikasında savunmanın hatasını iyi değerendiren Kırmızı beyazlıların yıldız futbolcusu Eldin Adiloviç düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0. Golün ardından rakibi karşısında baskısını arttıran Adanaspor 19. dakikada Fatih Şen'in kullandığı frikikde direkten dönen topu iyi takip eden Merthan durumu eşitledi. 1-1. Kalan dakikalarda Hakemin kararları Kırmızı beyazlı futbolcuları adeta çileden çıkardı ve karşılaşmanın ilk devresi 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.


DİREKLERİ GEÇEMEDİK
Maçın ikinci yarısına Samsunspor hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla rakio kalede gol arayan Kırmızı beyazlılar'da Arif'in vuruşu direkte patladı. Karşılaşmanın 70. dakikasında Samsunspor ceza sahasının hemen önünde frikik kazandı. Topun başına geçen Arif güzel bir vuruş yaptı ancak yıldız futbolcunun harika frikiği yine direkte patladı ve Kırmızı beyazlılar bu pozisyonda da direkleri geçemedi. 80'de Arif'in kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Samsunspor, Adana depaslanından 1 puanla ayrılan taraf oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.