İLKADIM’DA TİYATRO GÜNLERİ BEĞENİ KAZANDI

İLKADIM’DA TİYATRO GÜNLERİ BEĞENİ KAZANDI
Dünya Tiyatrolar Günü münasebetiyle 22-27 Mart tarihlerinde Gazi sahnesinde düzenlenen ücretsiz tiyatro gösterisi vatandaşların memnuniyetini kazandı.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Karadeniz'e Kıyısı Olan Kent Tiyatroları Birliği Derneği'nin ortaklaşa hazırladığı, bu yıl 17.'si düzenlenen 'Geleneksel Gazi Sahnesi Tiyatro Günleri' vatandaşların ilgisiyle devam ediyor. Samsun Seyir Tiyatrosu'nun 3'den 9'a Hem Nalına Hem Mıhına, tiyatro gösterisiyle başlayan ücretsiz tiyatro gösterisi, Küçük eller tiyatro gurubunun oynadığı Keloğlan ve Rikki'nin Muhteşem Şovu, Söz Sanat Tiyatrosu'nun Entrikalı Dolap Komedisi ve Samsun Hayal Tiyatrosu'nun Çok Tuhaf Soruşturma Pardon isimli tiyatro gösterisi ile devam etti. Bir hafta boyunca ücretsiz olarak sürecek olan Gazi sahnesi tiyatro günleri, Düşevi Oyuncuları Sıfırdan Sonra, Tiyatro Amisos İyi Saatler Olsun ve İlkadım Belediyesi Oda Tiyatrosu'nun Ya Kuzgun Leşe, Ya Devlet Başa Tiyatrosu ile sona erecek. Tiyatro severlerin ilgi gösterdiği ücretsiz tiyatro gösterileri 27 Mart Perşembe Günü son bulacak.

İlkadım Belediyesi Başkan Danışmanı Şerif Mırık, “ 27 Mart Dünya Tiyatro Günü sebebiyle Gazi Sahnesi'nde yedi gün devam edecek tiyatro gösterisinin ücretsiz olarak yapıldığını söyledi. Başkan Danışmanı Mırık, "Karadeniz'e Kıyısı Olan Kent Tiyatroları Birliği Derneği ile İlkadım Belediyesi'nin ortak düzenlediği Geleneksel Gazi Sahnesi Tiyatro Günleri tiyatro severlerin ilgisiyle devam ediyor. 27 Mart Perşembe günü İlkadım Belediyesi Oda Tiyatrosunun Yaz Kuzgun Leşe, Ya Devlet Başa tiyatro gösterisi ile sona erecek tiyatro gösterileri ücretsiz olup tüm Samsun halkı davetlidir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.