EĞLENCE ÜST SEVİYEDE

EĞLENCE ÜST SEVİYEDE
Ladik Akdağ Merkezi Gümüş Park Resort Otel, müşterilerine unutamayacakları tatil fırsatları sunmaya devam ediyor.

Samsun İlinin en yüksek dağı olan Akdağ da hizmet veren Ladik Akdağ Kayak Merkezi kayak ve tur kayağı için çok uygun koşullara sahiptir. Kayak Merkezinde yaklaşık 16 direkten oluşan 1350 metre uzunluğunda bir telesiyej uzunluğu vardır. Telesiyej uzunluğu her ne kadar 1350 metreysede pist uzunluğu sağlı sollu kaymak suretiyle çok sayıda kişinin kayak yapmasına uygundur.

Dört mevsim hayatınıza keyif ve anlam katacak bir mekan, Gümüşpark Resort. Orta Karadeniz'in ilk ve tek kayak merkezi olan Gümüşpark Resort, muhteşem doğası, tertemiz havası ve huzur veren atmosferiyle sizlere eviniz kadar rahat bir ortam sunuyor.

Kış aylarında karın keyfini doyasıya süreceğiniz otelde her türlü kayak, snowboard gibi kış sporlarını yapabilir; yaz aylarında ise treking, binicilik, atv motorlarla ve köpeklerle gezi gibi aktivitelerle güzel vakit geçirebilirsiniz.

Akdağ Kayak Merkezi Gümüş Park Resort Otel, hafta sonları düzenlediği eğlence organizasyonlarıyla konukları için eğlenceyi doruğa çıkartırken, yağan kar ile de müşterilerine unutulmaz tatil fırsatları sunuyor. Şehir içi ve bölgelerden gelen vatandaşlara unutamayacakları eğlence fırsatlarını sunmaya hazır olan Gümüş Park Resort Otel müşterilerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.