...Ve Ercan Yazıcı Şanlıurfaspor'da

...Ve Ercan Yazıcı Şanlıurfaspor'da
Kırmızı beyazlıların özellikle geçen sezon savunmadaki başarılı oyunuyla yıldızı parlayan genç oyuncu Ercan Yazıcı sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'a kiralandı.

SEZON SONUNA KADAR ANLAŞMA SAĞLANDI
Samsunspor'un geçtiğimiz sezon savunmadaki başarılı oyunu ile tüm dikkatleri üzerine çeken ancak bu sezon bir türlü forma şansı bulamayan genç futbolcu Ercan Yazıcı sezon sonuna kadar Şanlıurfaspor'a kiralık olarak verildi. Erhan Altın ve Besim Durmuş'un savunmadaki göz bebeği olan ve Kırmızı beyazlıların alt yapısından yetişen genç oyuncu bu sezon sadece Ziraat Türkiye Kuapası Aydınspor karşılaşmasında forma giymişti.

SAMSUN'U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM
Öte yandan genç oyuncunun önümüzdeki günlerde Şanlıurfaya giderek antrenmanlara başlayacağı belirtildi. Transferi sonrası açıklamalarda bulunan genç savunma oyncusu Samsunu ve Samsunspor'u en işi şekilde temsil edeceğini belirterek,"Daha fazla forma şansı bulmak ve kendimi daha çok geliştirmek için Şanlıurfaspor ile kiralık anlaşmaya vardım. Burada Samsun'u ve Samsunspor'u en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım" dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum