BAFRALI ŞAİR VE SANATÇILAR

BAFRALI ŞAİR VE SANATÇILAR
Samsun Final Okulları'nda bir şiir Dinletisi düzenlendi. Cumhuriyet'imizin 90. Yılna ithaf edilen dinletiye Bafralı şair ve sanatçılar da renk kattı.

Samsun Final Okulları, Konferans Salonu'nda gerçekleşen Şiir Dinletisi'nde, Bafralı şair ve gazeteci Oktay Zerrin'in, internet şiir sitelerinde çok paylaşılan"Türk Bayrağı"adlı şiirini, Samsun Final Okulları öğretmeni, Bafralı Ayşegül Küçük Ocak'ın 7. Sınıf öğrencisi Yiğit Güner seslendirdi.
Dinletiye Bafralı şair, Emekli Edebiyat Öğretmeni ve Bafra Musiki Cemiyeti Fotoğraf Kulübü ve Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Kevser Küçük, Bafralı genç Neyzen Furkan Top ve şiir yarışmalarının ödüllü şairlerinden Muhammet Akbaş da katıldılar.
Ayrıca daha önceki yıllarda Bafra'da Yerel bir Tv Kanalı'nda Haber Spikerliği yapan ve şu anda Samsun Final Okulları'nda Matematik Öğretmeni olan Arzu Güner de Şiir Dinletisi Programı'nı, Bafralı emekli öğretmen Kevser Küçük'ün kızı olan Türkçe Öğretmeni Ayşegül Küçük Ocak ile birlikte sundular.
Samsun Final Okulları öğrencilerini gerek kıyafetleri ve gerkse de okudukları şiirler heyecan ve alkışla karşılık buldu.
Katılımın yüksek olduğu dinleti ilgiyle izlendi. Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra dinletiye şiirsever davetliler ve öğrenci velileri katıldılar.
Bafralı eğitimciler Ayşegül Küçük Ocak ve Arzu Güner"Cumhuriyet Türküsü"adlı şiiri birlikte okuyup bol alkış aldılar.
Velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik tüm salonun 10.Yıl marşının hep bir ağızdan söylemesiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.