BABADAN OĞULA SALTANAT

BABADAN OĞULA SALTANAT
AK Parti'den İlkadım Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan Kurt'a büyük tepki

SALTANAT PARTİSİ DEĞİL
AK Parti İlkadım Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Hasan Basri Kurt'a Başta İlkadımlılar olmak üzere partililerden de büyük tepki geldi. Babasının eski AK Parti Samsun Milletvekili olduğunu hatırlatan partililer,"Babası vekildi kendiside şimdi belediye başkanlığına aday adayı oldu. AK Parti babadan oğula geçen bir saltanat partisi değildir" dediler.

KURT, ETİK DAVRANMALI
Kendisinin henüz 35 yaşında olduğunu öncelikle Samsun'a bu zamana kadar hiçbir anlamda hizmeti olmayıp tepeden inme belediye başkanlığına talip olmasının etik olmadığını belirten İlkadımlılar," Önce teşkilatlarda görev alıp Samsun'a ve partisine hizmet etsin. Babasının milletvekili sıfatına güvenerek belediye başkanlığına aday olmak istemesi bu partide hoş karşılanmaz" diye konuştular.

KAVAKLI SÖMÜRÜCÜLÜĞÜ
Kavaklı adayların seçim dönemlerinde sürekli olarak Kavaklıların oylarını kullandıklarını ve önüne gelenin aday adayı olduğunu belirten İlkadımlılar,"İlkadım Bölgesinde çok sayıda Kavaklı yaşadığı için önüne gelen Kavaklıların oylarına talip olup aday oluyorlar. Hasan Basri Kurt'ta bu seçimlerde aynı yolu izleyerek adeta kavaklılık sömürüsüyle adaylığını koymuştur" şeklinde konştular.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum