SU KAVGASINDA BABA İLE KIZI ÖLDÜRÜLDÜ

SU KAVGASINDA BABA İLE KIZI ÖLDÜRÜLDÜ
SAMSUN'un Çanakçı köyünde 40 yaşındaki Hüseyin E., su nedeniyle tartıştığı komşusu 55 yaşındaki Sami Koyuncu ile kızı 30 yaşındaki Sevda Koyuncu'yu tabancayla vurarak öldürdü

Olay dün akşam Samsun'un İlkadım ilçesi Çanakçı köyünde meydana geldi. İddiaya göre Hüseyin E.'nin içme suyu olarak kullandığı ve bahçesinden geçen su borusunu keserek kendi bahçesini sulamak için boru döşeyen Sami Koyuncu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin E., elindeki baltayla Koyuncu'ya saldırdı, daha sonra da tabancasını ateşledi. Sami Koyuncu her iki bacağı ve vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanırken, olay sırasında araya giren kızı bir çocuk annesi Sevda Koyuncu, karnından vurularak hayatını kaybetti. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sami Koyuncu, tüm müdahalelere rağmen bu sabah yaşamını yitirdi.
TOPRAĞA VERİLDİLER
Samsun'da komşuları Hüseyin Eşici ile su kullanımı nedeniyle çıkan kavgada tabancayla öldürülen Sami Koyuncu ile kızı Sevda Koyuncu'nun cenazeleri morgdan alınarak İlkadım ilçesi Çanakçı köyündeki evlerinin önüne getirildi. Baba ve kızının cenazeleri evlerinin bahçesine yan yana konuldu. Eşi ve kızını kaybeden Fadime Koyuncu, kızları Selma Koyuncu, Serap Al ile oğulları Engin ve Ender Koyuncu cenaze töreninde güçlükle ayakta durdu. Fadime Koyuncu ile çocukları her iki tabuta sarılıp gözyaşı dökerek ağıtlar yaktı. Sevda Koyuncu'nun 9 yaşındaki kızı Yaren'in annesinin tabutuna sarılarak ağlaması ise yürekleri dağladı. Evin önündeki törenin ardından cenazeler Çanakçı Köyü Camii'ne götürüldü. Cenazeler burada kılınan öğle namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Jandarma tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen cinayet şüphelisi Hüseyin Eşici ifadesinde, "Benim evime gelen içme suyunun hortumunu çıkartıp kendi hortumunu takarak tarlasını suluyordu. Olay günü karşılaştık ve 'niye böyle terbiyesizlik yapıyorsun' dedim. Bunun üzerine bana saldırdı. Elimde balta vardı. Havaya kaldırdım. Ancak vurmadım. Bu sırada belimdeki silah yere düştü. Yerden aldım ve havaya ateş ettim. Amacım korkutmaktı, ben kimseye baltayla ya da silahla vurmadım" dedi.

Jandarmadaki ifadesinin tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye çıkarılan Hüseyin Eşici tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.