ANKET DURDURULDU

ANKET DURDURULDU
Dün gazetemiz tarafından gündeme getirilen ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran "Parayla sigara kobaylığı" başlıklı haberimiz üzerine Anketör firma faaliyetlerini durdurdu.

FAALİYETLER DURDU
British American Tobacco Samsun Sigara Fabrikası tarafından uygulamaya konulan ve Samsun'da anket yaptırdığı vatandaşlar arasından seçilenlere yeni çıkan sigara markalarını para karşılığı içirterek insanları kobay olarak kullanan firma anket çalışmalarını durdurduğunu açıkladı.

ADETA PES DEDİRTTİ
Hükümetin sigara içilmemesi yönünde yaptığı tüm çalışmalara ve aldığı kararlara rağmen, sigara piyasasında yaşanan korkunç rekabet "Bu kadıran da pes" dedirtecek uygulamaları da peşinden getirdi. British American Tobacco Samsun Sigara Fabrikası'nın özel bir firmayla yaptığı anlaşma sonucu insanları para karşılığında adeta kobay gibi kullanıp ürettiği sigaraların tanıtımını yaptırması tam bir insanlık rezaletine dönüştü.

PARAYLA İNSAN AVI
2 aylık süreçte günlük 85 TL gibi yüksek sayılabilecek bir para karşılığında insanları firmanın sigara tanıtımına çekmeye çalışarak vatandaşların hayatını hiçe sayan yetkililerin özellikle işsizliğin çokça yaşandığı Samsun'da bu uygulamayı yapması Samsunlular tarafından da büyük tepki çekti. Vatandaşlar" İnsanlarımızı para karşılığında kullanarak hem sağlıklarıyla hem gelecekleriyle oynamaları kabul edilemez" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.