Trajik intihar sarstı

Trajik intihar sarstı
Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Maçka Meslek Yüksekokulu'nda okuyan İhsan Emre Karaağaç (24) isimli gencin cesedi, Maçka'da ormanlık alanda asılı bir halde bulundu.

20 Mayıs 2013 tarihinden beri okula ve yurda gitmeyen ve ailesinin de ulaşamadığı gencin bulunması için jandarmaya başvuran aile, acı haberi önceki gün aldı.
Oğullarından uzun süredir haber alamadıklarını ve hayatından endişe duyduklarını belirten aile, kayıp başvurusu yaparak çocuklarının bulunmasını istediler. O günden beri ilçede yapılan geniş çaplı arama önceki gün sonuç verdi. Yapılan aramalarda üniversiteli gencin cesedi bir ağaca asılı bir şekilde ilçeye bağlı Kozağaç Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu. Köylü vatandaşların bulduğu ceset, olay yerine Cumhuriyet Savcısı'nın gelmesiyle jandarma ekiplerince ağaçtan indirildi. Genç üniversitelinin cesedi, kesin ölüm nedeninin anlaşılması için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili bir iddiaya göre gencin kendinin asmasının nedeninin, kız arkadaşıyla arasında yaşadığı sorunlar olduğu öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.