SAMGİAD'a dev katılım

SAMGİAD'a dev katılım
Samsun Genç İşadamları Derneği'nin (SAMGİAD) aylık geleneksel iş yemeği toplantısı büyük bir katılımla Samsun Yelken Kulüpte yapıldı

Başkan Levent Özden'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda SAMGİAD'a, büyük bir katılım olarak, Samsun İş dünyasının önemli isimlerinden sekiz yeni İşadamı üye olarak katıldı.

DAHA GÜÇLÜ SAMGİAD, DAHA BÜYÜK SAMSUN

SAMGİAD'ın aylık geleneksel olarak düzenlediği İş Yemekleri organizasyonunun eylül toplantısı Samsun Yelken Kulüpte yapıldı. Açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Levent Özden, yeni göreve başladıkları 2012-2014 döneminin ilk iş yemeği toplantısına, üyelerin gösterdiği büyük ilgi ve yüksek katılım için teşekkür ederek, SAMGİAD'ın Samsun ve üyeleri için ne kadar büyük bir önemi olduğunun bu toplantıya sağlanan katılımla bir kez daha teyid edildiği söyledi. Son 4 aylık çalışmaları hakkında bilgi veren Özden; “Göreve geldiğimiz Haziran ayından bugüne yaptığımız çalışmalar, ziyaretler ve etkinliklerle Samsun kamuoyunda SAMGİAD'ın gücünü ve Samsun için taşıdığı önemi bir kez daha tüm Samsun'a aktardık. Gördüğümüz büyük ilgi ve teveccüh bizler için büyük bir şevk ve gurur kaynağı oldu. Şehir ölçeğinde sağlanan bu büyük sinerji ve üyelerimizle her geçen gün daha da pekişen dayanışmamızla, Samsun için yakın gelecekte çok daha büyük projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu. Samgiad Başkanı, her derneğin önce üyelerinin vizyonel ve ticari gelişimini hedeflediğini, SAMGİAD olarak kendilerinin de önceliğinin; tüm Samgiad üyelerinin etkin bir iletişim ve dayanışma içinde faaliyet göstermesi olduğunu belirtti.

GENÇ İŞ DÜNYASINDAN SAMGİAD'A DEV KATILIM

SAMGİAD iş yemeği toplantısında; kurulduğu günden bugüne katılan üyeleriyle Samsun'un en önemli iş dünyası derneklerinden biri haline gelen Samgiad'a, büyük bir yeni üye katılımı gerçekleşti. 60'a yakın üyenin katıldığı yemekle SAMGİAD ailesine, Samsun'un önemli genç işadamlarından Hakan Özön, Cihan Şahin, Ömer Ekin, Bülent Pamuk, Umur Şahin, Cengiz Örnek, Ümit Dede ve Hasan Cengiz Sönmez düzenlenen törenle Dernek Katılım Belgelerini Yönetim Kurulu Üyelerinden alarak SAMGİAD üyesi oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.