Atakumspor amatöre heyecan getirecek

Atakumspor amatöre heyecan getirecek
Samsun amatörüne yeni bir heyecan getirmek hedefiyle kurulan Atakumspor'da Başkan Erkut Erbil ve yönetimi Denge Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı makamında ziyaret etti. Son derece keyifli geçen buluşmada Başkan Erbil, hedeflerini s

DENGE'Yİ ZİYARET ETTİLER
Samsun amatörüne yeni bir heyecan ve renk getirmeyi hedefleyen Atakumspor yönetimi, Denge Gazetesi'ni ziyaret etti. Erkut Erbil'in başkanlığındaki ziyarette yöneticiler Kadir Çalgır, İrfan Günay, Tolga Ağcıklıoğlu ve Antrenör Ceyhun Ercan da yer aldı. Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır ile makamında bir araya gelen Atakumspor yönetimi, hedefleri konusunda Bahadır'ı bilgilendirdi.


HEDEFLERİNİ ANLATTI
Başkan Erbil, "Futbolda sistemimizi oturttuktan sonra diğer branşlarda gelen taleplere göre planlamamızı yapacağız. Kulübümüzün logosunun çok ilginç bir öyküsü ve özelliği var. Dünya üzerindeki hiç bir kulübün logosunda yengeç bulunmuyor" diye konuştu. Ziyaretin sonunda ise Atakumspor Kulüp Başkanı Erbil, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'a kulübün flamasını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.