AK Parti İlkadım'da hazır !

AK Parti İlkadım'da hazır !
Muhalefetin bizi yakalaması zor

Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım ilçesinde bütün mahalleler ve 11 köyde yönetimlerini kurduklarını hatırlatarak, "Diğer partiler bırakın İlkadım'da teşkilat kurmayı temsilci bile bulamıyorlar" dedi.
Ak Parti İlkadım İlçe Başkanlığı olarak diğer partilerin faaliyetlerini takip etme gereği duymadıklarını belirten Kurnaz, Ak Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın 50 mahallede teşkilat kurarak toplantılar yaptıklarını kaydetti.
SADECE BİZ YAPIYORUZ
İlkadım ilçesinde 50 mahallede her akşam 3 veya 4 mahallenin toplantısının olduğunu dile getiren Kurnaz, "Bu tür çalışmaları sadece Ak Parti yapıyor. Biz kendi işimizi bakarız. Potansiyelimiz ne ise ona göre hareket ederiz. Bütün mahalleler ve 11 köyde yönetimlerimizi oluşturduk. Bu gerçekten büyük bir başarıdır. Haftalık toplantılarımızı bir düzen içerisinde gerçekleştiriyoruz. Diğer partilerden bahsedecek olursak, onlar bırakın ilçelerde teşkilat kurmayı temsilci bile bulmakta zorlanıyorlar. Gerçekleştirilecek ilk genel seçimde yaptığımız bu çalışmaların meyvesini toplayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Berat Doğan ÖZKABADAYI