Evdiz’den görkemli açılış

Evdiz’den görkemli açılış
Türkiye'nin çeşitli noktalarında mağazası bulunan EVDİZ, Samsun'un en işlek caddesi Mecidiye'de görkemli bir tören ile açıldı. Açılış töreninde adeta izdiham yaşandı

Türkiye'nin çeşitli noktalarında mağazası bulunan EVDİZ, Samsun'un en işlek caddesi Mecidiye'de görkemli bir tören ile açıldı. Mağazanın açılışını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç birlikte gerçekleştirdi. Mağazanın açılışına davetlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Mecidiye Caddesi'ndeki açılış için değişik bir yönteme başvuran ve ilgi çekmeyi başaran EVDİZ yetkilileri, İstanbul'dan gösteri amaçlı 2 büyük deve getirtti.

AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ
Develer, şehrin en işlek alışveriş yeri olan Mecidiye'de tur attırıldı. Karşılarında iki deve gören vatandaşlar ilk önce şaşırdı, sonra develerin fotoğrafını çekti. Develerin çevresinde toplanan bazı vatandaşlar develeri sevmeyi ihmal etmedi. İlgi çeken tanıtıma imza atan EVDİZ, develerin üzerine de firmanın reklamını asarak vatandaşların görmesini sağladı. Develere özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Bazı çocuklar korkarken, bazıları ise sevmek için can attı. Vatandaşlar, cep telefonları ile develerle hatıra fotoğrafı çektirirken, mağaza yetkilileri ise gösterilen ilgiden memnun kaldı.
Tören öncesi, mağaza önüne kurulan stanttan dondurma dağıtımı gerçekleşti. Ayrıca, alışveriş yapan ilk 1001 müşteriye de çeşitli hediyeler dağıtıldı.