Bil Dershanesi

Bil Dershanesi
Bil Holding kuruluşu olan Bil Dershanesi 20 senedir eğitim sektörüne damgasını vuruyor. Holding bünyesinde İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Meslek Yüksek Okulu ve 103 Bil Dershane Şubesi ile eğitimini sürdürüyor

Samsun Bil Dershanesi kuruluşundan bu yana öğrencilere ders-etüt-danışma şeklinde eğitim veriyor. Derslerde anlatılan konuların testleri etütlerde çözülürken danışmalarda da özel ders şeklinde konular anlatılıyor. Dershane Biyoloji ve Coğrafya gibi görselliğe dayanan dersleri projeksiyonla işleyerek öğrencilerin daha iyi anlamasını sağlıyor.



VELİ DERSHANE KOORDİNASYONU SAĞLANIYOR
Dershane sık sık yapılan veli toplantılarında da velilere bilgi verilerek, veli dershane koordinasyonu sağlıyor. Öğrencilerin belirli aralıklarla yapmış olduğu sınav sonuçları, sınavın ertesi günü Bil Dershanesi'nin internet sitesinde yayınlanıyor. Veliler için oluşturulan internet üzerinden sınav sonuç merkezi ile dershane öğrencilerin yapmış olduğu sınav sonuçlarını veliler en kısa sürede öğrenebiliyor.



KARNE VERİLİYOR
Öğrencilere, belirli aralıklarla yapmış oldukları sınav sonraları konu analizli karne veriliyor. Verilen karne ile dershane öğrencilerinin eksik konuları tespit ediliyor. Tespit edilen konular için öğrenciye haftanın bir günüde danışma verilip eksik konular telafi ediliyor. Öğrencilere dağıtılan Konu Anlatımlı kitaplar, soru bankaları, testler ve deneme sınavları 103 şubenin öğretmenleri tarafından hazırlanıyor. Daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi'nde sistematik olarak denetlendikten sonra öğrencilere sunuluyor.



SOSYAL AKTİVİTELERE ÖNEM VERİYOR
Bil Dershanesi farklı sosyal aktivitelerle kendini ön planda tutmaya devam ediyor. Sosyal aktivitelerle öğrencilerin öğrenme becerilerini arttırarak daha etkili hala gelmesi için mücadele ediyor. Dershane'de sık sık yapılan bilgi yarışmaları ile öğrencilerin öğrenme becerileri arttırılıyor. Sinema gösterimi toplu derbi maçlar ve futbol turnuvaları ile öğrenciler birbirleri ile kaynaşmaları sağlanıyor.