RÖGAR KAPAĞI TEHLİKE SAÇIYOR

RÖGAR KAPAĞI TEHLİKE SAÇIYOR
Tekkeköy İlçesi Samsun Airportotel çıkısındaki rögar kapaklarına çarpmamak için araçlar kaza tehlikesi geçiriyor.

RÖGAR KAPAKLARI AÇIK
Samsun Tekkeköy İlçesi Airportotel çıkışında kapakları açık olan rögarlar nedeniyle, araçlar kaza tehlikesi geçiriyor. Sürücüler bir an önce tedbir alınmasını istiyor. Tehlike geçiren bir sürücü,"Kapaklara çarpmamak için manevra yapıyoruz. Bundan dolayı da direksiyon hakimiyetini kaybediyoruz. Karanlıkta birden karşımıza çıkan açık rögar kapakları korkulu rüyamız oldu" diye yakınmada bulundu.
KAZAYA DAVETİYE
Rögar kapaklarının açık olması nedeniyle birçok sürücünün hayatını kaybettiği söyleyen bir başka sürücü şöyle konuştu. "Rögar kapaklarının açık olduğunu görmediğimizden tekerlekler kapağın içerisine giriyor ve direksiyon elimizden çıkıyor. Bu kazaya davetiyedir. Çoğu zaman hava yastıkları can kaybını engelliyor ancak her zaman şanslı olamayabiliriz."dedi.
ÇÖZÜM BULUNMALI
Sürücüler açık rögar kapaklarının büyük tehlike arzettiğini, acilen bir çözüm bulunmasını istiyorlar. Ayrıca açık kanalizasyon rögar kapaklarının çocuklar için de büyük tehlike olduğu belirtilirken, başka türlü acı olayların yaşanmaması için gereken tedbirlerin bir an önce alınmasını bekleniyor. Erdal Ündücü



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.