Taşçı'ya SAMGİAD desteği

Taşçı'ya SAMGİAD desteği
Atakum İlçesinin sürekli gelişen bir yapı içerisine olduğunu belirten Başkan Taşçı, fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği genç işadamlarına, "Projelerle, çalışmalarla ilçemizi yarınlara hazırlıyoruz.

Bunun için azimli gençlerin desteğine de ihtiyacımız var" diye seslenerek projelerine destek çağrısında bulundu.

Samsun Genç İşadamları Derneği'ni ağırlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin ekonomik anlamda yaşadığı gelişimin hızlanması için birliktelik çağrısında bulundu. Yalı Kafe'de gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılan SAMGİAD Başkanı Levent Özden, ilk kez bir yerel yöneticiden böyle bir çağrı aldıklarını belirterek Başkan Taşçı'ya teşekkür etti.

'SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK'
Atakum İlçesini ekonomik hareketliliğini daha da arttırmak istediklerini belirten Başkan Taşçı, bu kapsamda işadamlarının görüşlerine, atacakları adımlara önem verdiğini ifade ederek, "İşadamlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Bu anlamda ortak ne gibi projeler yapılabilir, bunu masaya yatırmak, ilçemizin ekonomisini daha fazla nasıl geliştirebileceğimizi değerlendirmek için bu tür toplantıları önemsiyorum. Sivil toplum örgütleri ve belediyeler halk için çalışan kuruluşlardır. Sorumluluğumuz büyük. Samsun'un geleceği, Atakum İlçesinin yarınları için azimli gençlere ihtiyacımız var. SAMGİAD'ın bu anlamda benimle aynı şekilde düşündüğünü gördüm" şeklinde konuştu.

'KARADENİZ'İN GELECEĞİ ATAKUM'DUR'
Hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi veren Başkan Taşçı, yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilecek projeleri anlatıp genç işadamlarını bu anlamda adımlarını beklediklerini ifade ederek, "Samsun'un ve Karadeniz Bölgesinin geleceği Atakum İlçesidir. Bu durum bize daha fazla sorumluluk yüklüyor. Projelerle, çalışmalarla ilçemizi yarınlara hazırlıyoruz. Sürekli proje üretiyoruz. Bu projelerimizden bazıları yap-işlet-devret modeli ile tasarlanıyor. İşadamlarımızdan bu projeler için adım bekliyoruz. Genç işadamlarımızın destek ve yatırımlarıyla ilçemizin gelişim hızına hız katmak istiyoruz" dedi.

'BAŞKAN TAŞÇI VİZYONER'
Genç işadamlarına yapılan davet karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren SAMGİAD Başkanı Levent Özden, "2008 yılından bu yana Samsun için düşünüyor, çalışıyoruz. Türkiye genelinde örgütlenmiş bir konfederasyona bağlıyız. Şehrimizi her alanda temsil ediyoruz. Siyasetten uzak, derdi Samsun olan gençleriz. Şehrimize değer katacak, marka değerini yükseltecek herkesle bir arada hareket etmeye hazırız. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı gibi vizyoner, projeleriyle geleceği tasarlayan bir başkandan gelen birliktelik çağrısına duyarsız kalamazdık. Fikirlerine önem verdiğimiz, fikirlerimize önem veren Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyoruz. Genç işadamları olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum" diye konuştu.

İŞADAMLARINDAN AÇIK DESTEK
Atakum Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda daha sonra karşılıklı görüş bildirme şeklinde fikir alışverişlerinde bulundu. Genç işadamları Atakum İlçesi için yapılabilecek projelerden bahsederek, bu projelerin en büyük destekçilerinin de kendilerinin olacağını belirtti. Samimi bir havada geçen toplantının ardından Başkan Taşçı, konuklarıyla birlikte topluca objektiflere poz verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.