Üniversiteli öğrenciler sınav öncesi spor aktiviteleriyle stres attı

Üniversiteli öğrenciler sınav öncesi spor aktiviteleriyle stres attı
Canik Başarı Üniversitesi öğretim elemanları, çalışanları ve öğrencileri arasında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirebilmek amacıyla bowling turnuvası düzenlendi.

Aktif Üniversiteliler Kulübü'nün düzenlediği turnuvada üçer kişilik gruplar halinde 11 takım yarıştı. Heyecanlı dakikaların yaşandığı turnuvada birinci gelen takıma hediye olarak çeyrek altın ve plaket verildi. Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvada, öğrenciler ayrıca final sınavları öncesinde stres atma imkanı buldu.

Final sınavı öncesi, sportif faaliyetlerle öğrencilerin stres atma imkânı bulduklarını söyleyen Canik Başarı Üniversitesi Spor Kültür Sağlık Daire Başkanı Harun Başaran, "Öğrencilerle böyle vesilelerle üniversite dışında da beraber olmamız büyük bir aile olduğumuzu gösteriyor. Şampiyon olan arkadaşları tebrik ediyorum. Her iki atıştan birini strike yaptılar. Çok başarılı bir oyun ortaya koydular. Turnuvaya katılan idareci ve hocalarımıza da teşekkür ediyorum." dedi.

Bowling turnuvasının güzel anılara vesile olduğunu söyleyen Aktif Üniversiteler Kulübü Başkanı Mehmet Eren, "Yapmış olduğumuz bowling etkinliğimiz ilk deneyimimizle aynı sistemle ancak daha istikrarlı bir çalışmayla daha kısa sürede bitti. Bundan sonraki çalışmalarımız ise bilardo, tavla turnuvaları ve bununla birlikte önemli bir sosyal proje gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Tabi ki bizim aklımızda olanları şekillendirenler arkadaşlarımız. O yüzden tüm önerilere ve isteklere açığız. Bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda olan üniversitemiz genel sekreterine, Spor Kültür Sağlık Daire Başkanına ve çalışanlarına, değerli hocalarımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.