Şenol Kul’dan ahde vefa ziyareti

Şenol Kul’dan ahde vefa ziyareti
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, daha önce Terme İlçesi'nde görev yapan ve yediden yetmişe halkın takdirini kazanan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a, makamında ahde vefa ziyareti gerçekleştirdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul Terme Belediyesi Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ve Ulusoy Holding Genel Müdürü ve İşadamı İmran Okumuş birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki makamında ziyaret etti.
2000-2005 yılları arasında 5 yıl boyunca görev yaptığı Terme İlçesinde önemli projelerin hayata geçmesinde büyük katkılar sağlayan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok Terme ilçesinde görev yaparken ilçe halkının kendisinde gösterdiği sahiplenme ve yardımlaşma duygusunu hiçbir zaman unutmayacağını belirtti. Terme'de çok şeyler öğrendim ve güzel insanlar tanıdım diyen Altınok “Terme ilçesinde çalıştığım süre içerisinde çok memnun kaldım ve güzel anılarımız oldu. Terme ve Terme'liyi unutmam mümkün değil. Bu nazik ziyaretiniz ve gururlandırdı ve onurlandırdı. Bu vesile ile Terme ilçe halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum.” Dedi.
Güzelliklerle Hatırlıyoruz
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un Terme'de Kaymakam olarak görev yaptığı süre içesinde devlet-millet kaynaşmasının en güzel örneğini sergilediğini belirterek güzelliklerle hatırlandığını dile getirdi. Makam koltuklarına şeref getirmenin halka ulaşmakta olabileceğini sözlerine ekleyen Kul “5 yıl boyunca kapısını herkese açık tutan eski Kaymakamımız, insani tavrı ve fedakâr çalışmalarıyla Terme ilçemizde önemli hizmetler yaptı. Kendisine ilçemize olan katkıları nedeni ile tekrar teşekkürlerimizi ifade ediyor, zorlu görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.
Ziyarette Terme Belediye Başkanı Şenol Kul İstanbul Emniyet Müdürü ve Eski Terme Kaymakamı Selami Altınok'a Belediye Terme'de yapılan belediye çalışmaları hakkında açıklamalarda buldu. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.