MAHKEMEYE KOŞUYORLAR!..

MAHKEMEYE KOŞUYORLAR!..
İl Özel İdaresi'nin kapanmasıyla Büyükşehir Belediyesi'ne geçen Samsun Büyük Otel'in, İşletmecisi Kuraş A.Ş.den alınarak Faaliyetinin durdurulması ve tahliye işleminin gerçekleşmesi üzerine..

Otel ile önümüzdeki yıl için düğün, nikah, nişan töreni anlaşması yapan vatandaşlar, ödemiş oldukları kaporaları almak için yargıya gidiyor.

OTELİN TAHLİYESİNE DEVAM
İl Özel İdaresi'nin çalışanlarının ve mal varlıklarının Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi üzerine Büyük Samsun Oteli de Büyükşehir'in envanterine girdi. Dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi işgalci konumunda olduğunu iddia ettiği Büyük Samsun Oteli İşletmecisi Kuraş A.Ş.'den otelin tahliyesini istedi. Tahliye talebini İlkadım İlçe Kaymakamlığı'ndan talep etti. Gazetemiz DENGE, Otelin Tahliye olacağını bir gün önceden Samsun'da ilk olarak okuyucularına duyuran gazete oldu ve otelin tahliyesine başlandı.
KAPORALAR ÖDENECEK Mİ?
İlkadım İlçe Kaymakamlığı gözetiminde, Büyükşehir Belediye Zabıtaları ve Emniyet Birimlerinin Otelin çevresinde tedbir alarak otelde kalan müşterilerin ve otel içerisindeki malzemelerin taşınması işlemi başladı ve devam ediyor. Ancak, Otel ile yapılan sözleşmeyle, önümüzdeki yıl yapılacak, düğün, nişan, nikah töreni için kapora olarak verilen paralarını geri almak isteyen vatandaşlar, karşılarında muhatap bulamadıkları için haklarını aramak için yargıya gidecekleri iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.