Dilek öğretmen ülkemizin göğsünü kabarttı

Dilek öğretmen ülkemizin göğsünü kabarttı
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindekiler, Varkey Gems Vakfı Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nin seçtiği "Dünyada En İyi 50 Öğretmen" arasında yer alan Dilek Livaneli'yi, görev yaptığı okulda ziyaret etti.

Çarşamba ilçesi Kumköy İlkokulu'na yapılan ziyarete Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ayhan Sonkaya, Kumköy Muhtarı Muzaffer Bölükbaş, Kumköy Mahallesi Camisi İmam Hatibi Kerim Aydemir, Livaneli'nin babası Hüseyin Vanlı, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okulun önünde öğrenciler ve halk tarafından karşılanan Başkan Şahin, Dilek öğretmeni tebrik ederek çiçek takdim etti. Sınıfta öğrencilerle bir müddet sohbet edildikten sonra Yerli Malı Haftası için veliler tarafından hazırlanan yemekler ikram edildi. Başarılı öğretmen Dilek Livaneli, yaptığı kouşmada, “Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin'in bizleri ziyaret etmesi beni çok mutlu etti. Kendisi aynı zamanda bir öğretmendir. Ben de onun öğrencilerindenim. Bu ziyaretle onun ne kadar duyarlı bir insan olduğunu bir kez daha görmüş olduk.” dedi. Şahin de, "Dilek öğretmenimizin ortaya koyduğu idealist yaklaşım ve başarı sadece Baframız'ın değil, tüm ülkemizin göğsünü kabarttı. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu mesleki duruş tam da bu. Kendisinin nezdinde ailesi, camiası, öğrencileri ve öğrenci velilerini kutluyorum. Başarıların devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.