EL ÖPTÜRME UZMANI!

EL ÖPTÜRME UZMANI!
Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Cemal Yeşilyurt'a, Samsunspor Kulübü Başkanlığından istifa eden Mehmet Pank ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette bulunarak Cemal Yeşilyurt'un elini öpmek için sıraya girdiler.

Daha önce de TSO Başkanı Murzioğlu Yeşilyurt'un elini öpmüş ve bu resmi yayımlamıştı. Bu gidişle Cemal Yeşilyurt "El öptürme uzmanı" ünvanına kavuşacak!

İş adamı Cemal Yeşilyurt'un elini öpenlerden Samsunspor Kulübü eski Başkanı Mehmet Pank, "Biz göreve geldiğimizde öncelikle Cemal Amcamızı(!) ziyaret etmiştik, bırakırken de veda ziyaretinde bulunup, maddi ve manevi destekleri için kendisine teşekkür ettik ve helallik aldık" dedi.

El öpenlerden Recep Hun'un konuşması bulunmazken,  Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ersöz, Cemal Amcasına(!) Samsunspor Kulübü Başkanlığına aday olduğunu açıkladı ve iş adamı Cemal Yeşilyurt da kendisine başarı dileklerinde bulundu.

Bundan da anlaşılıyor ki, bundan böyle Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na talipli olanlar, önce gidip iş adamı Cemal Yeşilyurt'la istişarede bulunacak, icazet ve onay aldıklarında, aday olarak ortaya çıkabilecekler! Kulüp Başkanı'nın, Yönetim Kurulu Üyelerinin tamamının, Cemal Yeşilyurt'un elini öpmesinin, 'harçlık' istemek için olmadığı herkesce biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.