Ruhsatsız silahlar ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi

Ruhsatsız silahlar ile uyuşturucu maddeler ele geçirildi
Samsun'un Çarşamba ilçesinde polis üç ayrı zamanda ve yerde 2 adet ruhsatsız tabanca ile bunlara bağlı fişeklerle, kubar esrar ve ecstacy hap ele geçirdi.

Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, ilçenin Yeni Samsun Yolu üzerinde bir iş yerine baskın düzenledi. Burada 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ile buna bağlı 2 adet sarjör ve 79 adet mermi ele geçirdi. 10 gram kubar esrarın da ele geçirildiği olayla ilgili F.B.(36), Y.A.(43), A.C.(40) ve T.Ö.(25) gözaltına alındı.

Yine bir istihbaratı değerlendiren polis, Çarşamba Otogarında otobüs yolcusu A.A.'nin(25) bagajını aradı. Bagajında gizlenmiş olarak 1 adet 7.65 ruhsatsız silah ile buna bağlı şarjör ve 8 adet fişek ele geçirdi. Olayla ilgili A.A. gözaltına alındı.

Çarşamba'nın Batı Yakası, Gazi Bulvarı'nda bulunan Tarihi Hamam önünde yapılan uygulamada ise polis, O.K.(24) ile Ü.E'nin(21) durumundan şüphelendi. Yapılan üst aramalarında sigara paketine gizlenmiş içime hazır 3 adet kubar esrar ile 3 adet ecstacy hap ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı.

Öte yandan asker uğurlama konvoyunda torpil atarak çevreyi rahatsız eden gruba şikâyet üzerine polis müdahale etti. Konvoyda bir kişi üzerinde tek kırma diye tabir edilen ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Emin İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.