POTA'DA KAMPÜS FARKI !

POTA'DA KAMPÜS FARKI !
Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda kıran kırana geçen maçta Kampüs Koleji güçlü rakibi Bafra Fen Lisesini 49-41 mağlup ederek galibiyete ulaşan taraf oldu.

BAŞTAN SONA ÜSYTÜN GÖTÜRDÜLER
Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda maçlar tüm hızıyla devam ediyor. Yaşar Doğu Spor salonunda oynanan ve her anıyla büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada Kampüs Koleji güçlü rakibi Bafra Fen Lisesini son dakikalarda bılduğu ard arda basketlerle mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırmızı Siyahlılar müadelenin kontrolünü baştan sona elinden bırakmamasına rağmen rakibi Bafra Fen Lisesinin geri dönüşleri adeta karşılaşmaya ayrı bir hava kattı.


ZAFER POZU VERDİLER
Mücadelenin son periyodunda ise Kampüs Koleji kalitesini orta koydu ve büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada salondan 49-41'lik üstünlükler ayrılarak hanesine bir galibiyet daha eklemiş oldu. Karşılaşma sonrası Kampüs'lü taraftarlar ve bitiş düdüğüyle birlikte güçlü rakiplerini mağlup etmelerinin sevincini doyasıya yaşadılar. Öte yandan oyuncular zafer pozu vermeyide ihmal etmediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.