LOVELET'TE ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

LOVELET'TE ALIŞVERİŞ  FESTİVALİ
Türkiye'de bir çok alışveriş merkezine proje üreten , kiralama ve yönetimi Inside danışmanlık tarafından yürütülen..

Lovelet Alışveriş sektöründe hızla değişen ve gelişen şehirlerin modern yüzü olan alışveriş merkezleri, satış ve pazarlamanın yanında müşteri memnuniyetinin de sınırları zorluyor. Şehirlerde geleneksel ve kültürel tercihlerin ötesinde topluma daha keyifli ve hesaplı alışverişin kapılarını açan Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi'nin Aralık ayı boyunca yılbaşına özel düzenlenen Alışveriş Festivali tüm hızıyla devam ediyor.

01-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen Alışveriş Festivali'ne katılım çok yoğun olduğu görülmektedir. Lovelet Alışveriş Merkezi Fabrika Satış Mağazaları alışverişte sınır tanımıyor. Tüm markaların katılımıyla gerçekleşen festivalde her şey hesaplı ve %70 lere varan indirimlerle devam ediyor. Festival nedeniyle mağazaların getirttikleri özel ürünlerden tutunda, düzenlenen kampanyalara kadar her şey ziyaretçilerin mutlu alışveriş yapması için düşünülmüş.
Hesaplı alışverişin tek adresi Lovelet Alışveriş Merkezi Fabrika satış mağazalarında gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde de milli piyango bileti hediyesi ile şans kapılarını aralıyor.
Karadeniz'in ilk ve en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Lovelet Outlet AVM, yönetimi kuruluşundan bu güne kadar kendilerini tercih eden ve yoğun ilgi gösteren müşterilerine teşekkürlerini iletti ve büyük sürprizlerin başlayacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.