Öztürk Sinecek’i kutladı

Öztürk Sinecek’i kutladı
AK Parti 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Türkiye genelinde en başarılı 10 kooperatiften biri seçilen...

Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı Başkanı Metin Sinecek ve ekibini kutladı.

Fatih Öztürk bu tür kooperatiflerin esnafın adeta can simidi olduğunu belirterek, kooperatiflerin ekonominin vazgeçilmezleri haline geldiğini söyledi. Öztürk, “ Benim şehrimden bir koopearatifin Türkiye'nin en başarılı 10 kooperatifienden biri seçilmesi tabi ki beni mutlu eder. Bu başarı planlı proğramlı bir ekip çalışmasının eseridir. Ama başarıda kooperatifimiz ve Metin başkan kadar onların üyesi olan çok değerli esnafımızın da katkısı vardır. AK Parti'den önce yüzde 50'lerin üzerinde olan faizler AK Parti ile beraber yüzde 4'lere kadar indi. Esnafımızda derin bir nefes aldı” dedi.
Atakum Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek ziyaretten dolayı Fatih Öztürk'e teşekkür etti. Sinecek, “ Bizler zor durumdaki esnafımızın can simidiyiz. Esnafımızda adeta etle tırnak gibi çalışıyoruz. Bizim elde ettiğimiz başarı karşılıklı güvenin esiridir” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.