TARAFTAR HERŞEYİMİZ

TARAFTAR HERŞEYİMİZ
Adanademirspor maçının zor geçeceğini belirten Teknik Direktör Erhan Altın zorlu 90 dakika öncesi taraftarlara çağrıda bulundu.

TARAFTARLARIMIZ İTİCİ GÜCÜMÜZ
Ligde zorlu virajlardan geçtiklerini ve taraftarlara ihtiyaçları olduğunu belirten Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın,"Rakibimizin gücü belli.
Çok kaliteli oyunculardan kurulu. Biz sahaya her şeyimizi koyacağız ve maçı kazanacağız. Tabi ki en büyük silahımız ise taraftarımız olacaktır" şeklinde konuştu. Mbilla'nın tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilmesiyle ilgili olarak Altın şunları söyledi,

BUNU TAKTİKLE NE ALAKASI VAR
"Başka takımların ne düşündüğü bizi ilgilendirmiyor. Mbilla Osmanlıspor maçında barajı bozduğu için ikinci kartı gördü ve oyundan atıldı. Maç daha bitmemişti, böylesine zor bir karşılaşmada neden eksik kalalım. Bunun taktikle ne alakası var. Maç sonunda böyle hatalar yapmaması için Mbilla'ya kazdım ve uyardım. O da çok üzüldü ve benden (Hocam kötü niyetim yoktu, barajı erken terk ettim ve sarı kart gördüm. Tamamen istem dışı) diyerek özür diledi. Ceza verilmemeli, verilirse de çok ağır bir karar olur. Kesinlikle bir taktik veya kasıt yok"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.