‘Vatandaşı üzen,karşısında beni bulur’

‘Vatandaşı üzen,karşısında beni bulur’
Belediye servislerini gezerek işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet eden Başkan Taşçı, işlemlerin hızlı ve güler yüzlü yapılması konusunda hassas olduğunu belirterek..

“Vatandaşı üzen, asık suratla iş yapan, hizmeti geciktiren olursa karşısında beni bulur” dedi.

Belediye hizmet binası içerisinde servisleri gezerek işlem yaptıran vatandaşlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, işlemlerin hızlı şekilde yapılıp yapılmadığını sordu.

'EN İYİ, EN SERİ HİZMET'
Vatandaşların belediye içerisinde mağdur edilmesine, işlerin yavaş olmasına asla müsaade etmeyeceğini kaydeden Başkan Taşçı, “Halkımıza en iyi hizmeti en seri şekilde vermek gibi bir misyonumuz var. Bu misyondan hareketle hiçbir personelimizin yavaş olma, vatandaşı mağdur etme gibi bir lüksü yok. Buna asla müsaade etmem. İşlemini yapmak üzere belediyemize gelen vatandaşı üzen, asık suratla iş yapan, hizmeti geciktiren olursa karşısında beni bulur” diye konuştu.

'ÖNCE GÜLERYÜZ'
Atakum Belediyesi olarak vatandaşların işlerini kolaylaştırmayı ve yaşam kalitesini her geçen gün daha da arttırmayı kendilerine görev edindiklerini söyleyen Başkan Taşçı, “Göreve geldiğim günden bugüne kadar güler yüze önem verdim. Atakum Belediyesi personelinden de bunu öncelik edinmesini istedim. Bizim önceliğimiz Atakum halkının işlerinin kolaylaştırmak, yaşam kalitesini her geçen gün daha arttırmaktır. Bu anlamda hem belediyecilik anlayışımız hem de çalışmalarımızla önemli adımlar attık” dedi.

ANINDA TALİMAT
Atakum Belediyesi Hizmet Binası içerisindeki birimlerde işlemlerini yaptırırken Başkan Taşçı ile karşılaşan vatandaşlar ise işleyişten ve hızdan memnun olduklarını belirterek teşekkür etti. Ayaküstü gerçekleştirilen sohbetler sırasında bazı vatandaşların mahalleleriyle ilgili taleplerini ilettiği Başkan Taşçı, bu taleplerle ilgili olarak birim müdürlerine talimatlar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.