Minik Yürekler, Atık Abi’yi Sevdi

Minik Yürekler, Atık Abi’yi Sevdi
İlkadım Belediyesi tarafından geri dönüşüm bilincinin zihinlere yerleştirilmesi amacıyla tüm ilkokullarda ücretsiz olarak gösterime sunulan “Atık Abi İle Eğlenceli Deney” gösterisi Subaşı İlkokulundaydı.

İlçe genelindeki tüm ilkokullarda büyük beğeni toplayan 'Atık Abi ile Eğlenceli Deney Gösterisi', Subaşı İlkokulu öğrencileri tarafından da büyük ilgi ile karşılandı.

ÇOCUKLAR BİLİNÇLENDİRİLDİ

Okul bahçesinde gerçekleştirilen eğlenceli deney gösterisi öncesi Çevre Mühendisi Eda Öztürk geri dönüştürülebilir atıkların ülke ekonomisine sağlayacağı kazançtan bahsetti. Atıkların kaynağında nasıl ayrıştırılması konusunda bilinçlendirildiği programda, çocukların Atık Abi'ye gösterdiği ilgi bir hayli fazlaydı.

EĞLENCELİ DENEY'E BÜYÜK İLGİ

Atık Abi ile minik yüreklerin zihinlerine kazılan geri dönüşüm bilgilendirmesinin ardından program Gürkan Balcı'nın hazırladığı eğlenceli deney gösterisi ile devam etti. Gürkan Balcı'nın bilimsel deney gözlem ve uygulama teknikleri ile hazırladığı eğlenceli deney gösterisi çocukların büyük beğenisini topladı.

Minik yüreklerin büyük ilgiyle izlediği eğlenceli deney gösterisi sonunda konuşan İlkadım Belediyesi Başkan Vekili Kadir Ekiz, Geri dönüşüm bilincine sahip nesillerle daha bilinçli bir toplum oluşturulacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.